ALL DAY GROUP FITNESS EVENT @ YAVA ALL SPORTS ΒΑΡΗΣ

ALL DAY GROUP FITNESS EVENT @ YAVA ALL SPORTS ΒΑΡΗΣ

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 σας προσκαλούμε σε ένα ολοήμερο GROUP FITNESS EVENT στο YAVA ALL SPORTS ΒΑΡΗΣ, το νεότερο μέλος της οικογένειας των γυμναστηρίων YAVA!

Σκοπός μας, να κάνουμε το Fitness Τρόπο Ζωής!

  • Με τη συμμετοχή 30+ YAVA Presenters & National LES MILLS® Presenters
  • 9 ώρες non stop παρουσίασης ομαδικών προγραμμάτων, από τις 11:00 έως τις 20:00
  • Tα πιο δημοφιλή ομαδικά προγράμματα: ZUMBA®, BODYPUMP™, BODYCOMBAT™, BODYATTACK™, YOGA, SH΄BAM™, Caribbean BEAT
  • Θα ακολουθήσει Party έως τις 22:00!
  • Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10€, μέρος των οποίων θα δοθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού – Άλμα Ζωής.

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη, τους χορηγούς:

  • Green Cola Greece – αποκλειστικό χορηγό αναψυκτικών του Party
  • Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό – χορηγός νερού καθ’ όλη τη διάρκεια του event και στο party
  • Le Beirut Lebanese Cuisine – παρέχοντας τον πλούσιο μπουφέ λιβανέζικης κουζίνας στο Party
  • Mediterranean College – χορηγό εκπαίδευσης, παρέχοντας μια (1) ετήσια υποτροφία σε ένα από τα οκτώ (8) προγράμματα του Mediterranean Professional Studies (MPS)

Το Event αποσκοπεί τόσο στην προσπάθεια μας για την ανάπτυξη και αναβάθμιση της άθλησης, όσο και στη συμμετοχή περισσότερων πολιτών σε προγράμματα σωματικής άσκησης και φυσικής δραστηριότητας.

Παράλληλα με τους στόχους του, το Event έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού μέρος από τα έσοδα των συμμετοχών, θα ενισχύσουν οικονομικά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού – Άλμα Ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποδοχή του δικού σας YAVA!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES - GROUP FITNESS EVENT, YAVA ALL SPORTS ΒΑΡΗΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

– Το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College) πραγματοποιεί διαγωνισμό υποτροφιών σε προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου (διάρκειας ίσης ή μεγαλύτερης του ενός έτους), ως χορηγός της εκδήλωσης GROUP FITNESS EVENT, που διοργανώνει το  YAVA ALL SPORTS ΒΑΡΗΣ, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής στην κλήρωση, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Πιο συγκεκριμένα, το Mediterranean Professional Studies προσφέρει:

– Mία (1) υποτροφία 100% στον τομέα της επιλογής του νικητή.

– Για τα προγράμματα με διάρκεια μεγαλύτερη του ενός έτους, οι υποτροφίες εκπαίδευσης αφορούν στα δίδακτρα του πρώτου έτους σπουδών χωρίς προϋποθέσεις και μεταφέρονται στα επόμενα έτη, με την προϋπόθεση ελάχιστης βαθμολογικής επίδοσης έτους με Μ.Ο. 65% ή ισοδύναμο.

– Από την προσφορά εξαιρούνται τα application fees, τα fees των Φορέων Πιστοποίησης & Αποφοίτησης, όπως και πάσης φύσεως άλλο τέλος.

– Ειδικότερα για το πρόγραμμα Executive Diploma in Shipping εξαιρούνται τα fees Πιστοποίησης Internal Auditor ISM-ISPS-MLC από τον Ευρωπαϊκό Νηογνώμονα DNV-GL.

– Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι του Mediterranean Professional Studies, του Mediterranean College, και των Γυμναστηρίων YAVA,  οι συγγενείς αυτών α’ και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους, οι φοιτητές που έχουν ήδη εγγραφεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Mediterranean College & του Mediterranean Professional Studies, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, άτομα. Εάν οι νικητές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγούν άλλοι νικητές από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

– Ο διαγωνισμός λήγει με το πέρας της εκδήλωσης την Κυριακή 04.11.2018. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρτυ του Event την Κυριακή 4/11/2018. Θα κληρωθούν 1 νικητής και 3 επιλαχόντες.

– Η ανακοίνωση των νικητών και επιλαχόντων θα πραγματοποιηθεί στο πάρτυ του Event την Κυριακή 4/11/2018 και τα στοιχεία τους θα σταλούν στο Mediterranean College, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την αποδοχή της υποτροφίας, η οποία  θα γίνει τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) από το Mediterranean College, στα στοιχεία που οι ίδιοι έχουν δηλώσει, και έχοντας αποδεχτεί πλήρως τα παρακάτω:

– H συλλογή και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων (ονοματεπώνυμο, ηλικία, μορφωτικό επίπεδο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση email) που πραγματοποιεί το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College), αφορά τους παρακάτω σκοπούς:

Τηλεφωνική, ηλεκτρονική (mail, newsletters) ενημέρωση για τα Ακαδημαϊκά και Πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών του Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College)
Τηλεφωνική, ηλεκτρονική (mail, newsletters) ενημέρωση για επιμορφωτικά σεμινάρια, συνέδρια, workshops, παρουσιάσεις, είτε με δωρεάν συμμετοχή, είτε επί πληρωμή, που διοργανώνει ή συνδιοργανώνει με τρίτους φορείς το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College)
Το χρονικό διάστημα χρήσης των προσωπικών δεδομένων, ορίζεται για ένα (1) έτος από την ημερομηνία συγκατάθεσης.
Οι συμμετέχοντες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποσύρουν τη συγκατάθεσή τους για τη χρήση προσωπικών δεδομένων από το Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College) για τους παραπάνω σκοπούς , στέλνοντας τη λέξη Remove στο πεδίο ΘEMA/SUBJECT στο email info@medcollege.edu.gr.
Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες δεν αποσύρουν τη συγκατάθεσή τους για τη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων, το διάστημα χρήσης, θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο.
Η υποτροφία εκπαίδευσης  είναι προσωπική και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή της.
Προϋπόθεση για την χρήση των υποτροφιών στα επιλεγμένα προγράμματα σπουδών είναι οι νικητές να πληρούν τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά.
Τα δώρα ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.