Αυξάνεται ο χρόνος εκγύμνασης ανά αθλούμενο σε δύο ώρες | Yava Fitness Centers

Αυξάνεται ο χρόνος εκγύμνασης ανά αθλούμενο σε δύο ώρες

Τα Yava Fitness Centers κάνουν γνωστό πως από σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, σε όλα τα γυμναστήρια του ομίλου τα οποία λειτουργούν μετά το lockdown, αυξάνεται κατά μια ώρα ο χρόνος εκγύμνασης. Έτσι όλοι οι αθλούμενοι θα μπορούν αντί για μια ώρα που ίσχυε μέχρι σήμερα, να γυμνάζονται έως και δύο ώρες , αναλόγως τι επιθυμούν. Υπενθυμίζεται πως ο κάθε αθλούμενος μπορεί να επισκέπτεται το γυμναστήριο Yava της επιλογής του έως και 5 φορές την εβδομάδα, μόνο κατόπιν ραντεβού  το οποίο κλείνει στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα Yava 360.

Διευκρινίζεται πως για να γίνει προπόνηση δύο ωρών, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα μέσω της πλατφόρμας, ο αθλούμενος θα πρέπει να κάνει 2 κρατήσεις για την ίδια ημέρα είτε σε συνεχές ωράριο είτε και σε διαφορετικές ώρες μέσα στην ημέρα, ενώ έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει από το γυμναστήριο και νωρίτερα, δηλαδή πριν συμπληρωθούν οι δύο ώρες.

Σημειώνεται πως οι αλλαγές αυτές σχεδιάζονται από τα διοικητικά στελέχη σε συνεργασία με το προσωπικό του ομίλου,  με υπευθυνότητα, ασφάλεια, μεθοδικότητα και προγραμματισμό, έπειτα από την ανάγκη για εκγύμναση που προκύπτει καθημερινά από τα χιλιάδες μέλη του δικτύου.

Ωστόσο, η προσαρμογή στη νέα κανονικότητα γίνεται  σταδιακά με γνώμονα τις συστάσεις αλλά και τις οδηγίες των ειδικών φορέων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας