Χάσατε 3 μήνες γυμναστικής λόγω lockdown; Τα YAVA σας χαρίζουν έως 6 ή σας επιστρέφουν τα χρήματά σας πίσω ! | Yava Fitness Centers

Χάσατε 3 μήνες γυμναστικής λόγω lockdown; Τα YAVA σας χαρίζουν έως 6 ή σας επιστρέφουν τα χρήματά σας πίσω !

Τα Yava Fitness Centers επαναλειτουργούν έπειτα από τρεις μήνες lockdown και σας χαρίζουν έως και 6 μήνες γυμναστικής!  Ήδη από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, χιλιάδες μέλη του δικτύου σε όλη την Ελλάδα εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Yava 360,προκειμένου να κλείσουν τα ραντεβού τους για άθληση. Παράλληλα  το έμπειρο προσωπικό του ομίλου, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 210 6814937, παραμένει στη διάθεση του κοινού συγκεκριμένες ώρες (9.00 – 17.00) για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία ή εξυπηρέτηση.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα fitness στην χώρα, έχοντας ως δείγμα τις πρώτες ημέρες έπειτα από το τρίμηνο lockdown, οφείλει να  ευχαριστήσει  τους χιλιάδες αθλούμενους για την εμπιστοσύνη τους, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. To γεγονός αυτό, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως τα Yava συνεχίζουν δυναμικά να κάνουν το fitness τρόπο ζωής.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα χιλιάδες μέλη που επιλέγουν τους πολυχώρους άθλησης του ομίλου, τα Yava στη «νέα εποχή»,  πρωτοπορούν εκ νέου δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση των αθλούμενων για το διάστημα των 3 μηνών που τα γυμναστήρια παρέμειναν κλειστά με κρατική εντολή, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού Covid -19.

Οι αθλούμενοι των Yava Fitness Centers, έχουν λοιπόν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν από 3 έως και 6 μήνες  γυμναστικής επιπλέον στη συνδρομή τους, ή εφόσον το επιθυμούν, να τους επιστραφούν τα χρήματα αναλογικά, σε σχέση με το διάστημα όπου οι χώροι άθλησης παρέμεναν κλειστοί (13/03 – 15/06).

Οι δωρεάν μήνες γυμναστικής αφορούν σε συνδρομές μελών που είτε έληξαν την περίοδο τoυ lockdown, είτε πρόκειται να λήξουν άμεσα.

«Με την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων χιλιάδες μέλη μας  αναρωτιούνται τι θα γίνει με τις συνδρομές τους, οι οποίες είτε έληξαν την περίοδο του lockdown, είτε πρόκειται να λήξουν άμεσα. Εμείς αποφασίσαμε να τους κάνουμε δώρο από 3 έως και 6 μήνες γυμναστικής, ανάλογα με το τι θα επιλέξουν, γιατί το αξίζουν και έτσι τους ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες αυτές δυνατότητες, απευθυνθείτε στο δικό σας γυμναστήριο Υava ή στα κεντρικά του ομίλου καλώντας στο 210 6814937

Η «νέα εποχή Yava» μόλις ξεκίνησε… δυναμικά, υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας…

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας