Επιστρέφουμε κοντά σας στις 15 Ιουνίου! | Yava Fitness Centers

Επιστρέφουμε κοντά σας στις 15 Ιουνίου!

Σας περιμένουμε ανανεωμένοι, με την τεχνολογία ως αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου τρόπου εκγύμνασης, μεριμνώντας πρωτίστως για τη δική σας ασφάλεια! Απολαύστε υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα!

 

#YAVAInnovative: Η τεχνολογία ως αναπόσπαστο μέρος της εκγύμνασης! Train Yourself!

  • Θα μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε τα ραντεβού για τις προπονήσεις σας στο χώρο του Fitness αλλά και των συνεδριών Personal Training, Small Group Training & Group Fitness, αποκλειστικά μέσω Online Booking στη νέα μας πλατφόρμα Yava 360ᵒ .Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε ενεργή συνδρομή & να θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσης στο site μας yava.gr.

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από τις 15 Ιουνίου!

  • Κάθε φορά που επιθυμείτε να επισκεφθείτε το γυμναστήριο για οποιαδήποτε υπηρεσία, εισέρχεστε στην πλατφόρμα και κλείνετε το επόμενο ραντεβού σας. Κατά την περίοδο των μέτρων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των μελών, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε κάθε φορά ένα (1) ραντεβού.
  • Το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής εκτός από έντυπη μορφή, θα το παραλάβετε και ηλεκτρονικά, με πολύ αναλυτικά επεξηγηματικά videos στα οποία θα έχετε πρόσβαση κάθε στιγμή, καθώς και έναν Ετήσιο Οδηγό Fitness, που εγκαινιάζουμε φέτος και θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας για να πετύχετε τους στόχους σας!
  • Η επεξήγηση των προγραμμάτων γυμναστικής θα πραγματοποιείται με τη βοήθεια των επιτοίχιων Gym Panels (μόνιτορ) που υπάρχουν στο χώρο του Fitness και των επεξηγηματικών Videos τα οποία θα παραλάβετε με email με την εγγραφή σας στο γυμναστήριο τα οποία videos θα μπορείτε να παρακολουθείτε και μέσω του κινητού σας!

#YAVASafe: Τηρούμε τις αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς! 

  • Λόγω του περιορισμένου αριθμού ασκούμενων που επιτρέπεται να ασκούνται ταυτόχρονα στο γυμναστήριο αναλόγως των τ.μ. Των χώρων κατά την περίοδο των μέτρων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν έως 5 προπονήσεις/ραντεβού την εβδομάδα για κάθε αθλούμενο, διάρκειας έως δυο (2) ώρες.
  • Γίνετε προπονητής του εαυτού σας! Πλέον μπορείτε μόνο με το κινητό σας τηλέφωνο και τα Gym Panels να γυμναστείτε χωρίς να έρχεστε σε επαφή με τον Trainer. Φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα της επεξήγησης καθώς και της επίδειξης του προσωπικού σας προγράμματος εκγύμνασης, με ραντεβού με τον αρμόδιο Trainer και ένα μικρό επιπλέον κόστος.
  • Δημιουργούμε νέα, ολιγομελή τμήματα Group Personal και Ομαδικών προγραμμάτων, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις! Απολαύστε υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στα αγαπημένα σας προγράμματα, γυμναστείτε με ασφάλεια και δείτε άμεσα αποτελέσματα!