ΜΕΥΙΑ! | Yava Fitness Centers

ΜΕΥΙΑ!

Ένα νέο brand έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην αγορά και στον ψηφιακό μας κόσμο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος, φυσικά, για το ΜΕΥΙΑ, ένα ταχύτατα ανερχόμενο, φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο luxury athleisure brand, το οποίο προσφέρει προϊόντα ένδυσης activewear, swimwear και loungewear.

Η διαφοροποίηση της συγκεκριμένης εταιρείας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής από τα πρώτα δευτερόλεπτα, που θα επισκεφθείς το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Συνειδητά αποστασιοποιημένη από τα καθιερωμένα trends και τις συνηθισμένες τάσεις, που επικρατούν μαζικά στο χώρο της αθλητικής ένδυσης, η πρόταση του MEYIA περιλαμβάνει έντονα σχεδιαστικό χαρακτήρα, πολυτελή σύγχρονα υφάσματα και μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρόταση του συγκεκριμένου brand.

Η ομάδα του MEYIA έχει δημιουργήσει και οικολογικές συλλογές προϊόντων, από ανακυκλωμένα υλικά, απευθυνόμενη σε γυναίκες που διαθέτουν έντονη οικολογική συνείδηση.

Με το σύνολο της παραγωγής του MEYIA να πραγματοποιείται αποκλειστικά στην Ελλάδα εξασφαλίζεται πλήρης διαφάνεια στις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων και κατατάσσεται εύλογα στα σύγχρονα ελληνικά ethical brands, που υποστηρίζουν με συνέπεια τις ελληνικές βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες.

Μπορείς να γνωρίσεις τα προϊόντα MEYIA στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.meyia.gr και στις σελίδες του σε Instagram και Facebook.