Ανοίγει για τους αθλούμενους το γυμναστήριο στη Ζάκυνθο | Yava Fitness Centers

Ανοίγει για τους αθλούμενους το γυμναστήριο στη Ζάκυνθο

Από τα Yava Fitness Centers γίνεται γνωστό πως τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, ανοίγει για τους αθλούμενους το γυμναστήριο του ομίλου στη Ζάκυνθο.

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος χώρος εκγύμνασης θα λειτουργήσει ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι, με το προσωπικό να τηρεί τις οδηγίες και τις συστάσεις που προβλέπονται από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία της δημόσιας υγείας. Όσον αφορά στον τρόπο προσέλευσης στο γυμναστήριο, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Yava 360 μπορούν ήδη να κλειστούν τα πρώτα ραντεβού για προπόνηση.

Όλα τα μέλη του δικτύου στη Ζάκυνθο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, θα μπορούν από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το γυμναστήριο στο τηλέφωνο 2695027109 Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 11:00 και Σάββατο 11:00 – 19:00.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις δραστηριότητες των Yava Fitness Centers μπορείτε να απευθύνεστε και στα κεντρικά γραφεία στο τηλέφωνο 2106814937 (09:00 – 17:00) email: info@yava.gr.

Σχετικά με τους υπόλοιπους χώρους εκγύμνασης του ομίλου που παραμένουν κλειστοί, αναμένεται επίσημη ενημέρωση για την άμεση επαναλειτουργία τους.

Η «νέα εποχή Υava» είναι εδώ και χαρακτηρίζεται από πρωτοπορία, υπευθυνότητα και ασφάλεια.
Προχωράμε μαζί σας, συνεχίζοντας να κάνουμε το Fitness… τρόπο ζωής.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
press.office@yava.gr