YAVA 360 - Οδηγίες Χρήσης Online Πλατφόρμας | Yava Fitness Centers

YAVA 360 – Οδηγίες Χρήσης Online Πλατφόρμας

WELCOME AT YAVA 360

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για τον τρόπο που θα μπορείτε να κλείνετε τα ραντεβού σας στην Online πλατφόρμα Yava 360.

Βήμα 1ο: Είσοδος στην πλατφόρμα Yava 360

Η πλατφόρμα λειτουργεί στον σύνδεσμο: https://yava.services

Βήμα 2ο: Επιλογή υπηρεσίας για κλείσιμο ραντεβού

Στην πλατφόρμα Yava 360 μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για 4 διαφορετικές υπηρεσίες:

  1. Χρήση οργάνων
  2. Ομαδικά Προγράμματα
  3. Extra Υπηρεσίες
  4. Online Training

Επιλέγετε την υπηρεσία για την οποία θέλετε να κλείσετε ραντεβού πατώντας επάνω στην εικόνα της υπηρεσίας.

Βήμα 3ο: Επιλογή γυμναστηρίου στο οποίο θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας

Αφού επιλέξετε την υπηρεσία για την οποία θέλετε να κλείσετε ραντεβού θα μεταβείτε στην σελίδα επιλογής γυμναστηρίου. Σε αυτή την σελίδα θα επιλέξετε το γυμναστήριο στο οποίο έχετε ενεργή συνδρομή πατώντας την επιλογή «ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ» κάτω από την εικόνα του γυμναστηρίου στο οποίο ανήκετε.

Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται το δικό σας Yava στην λίστα των γυμναστηρίων επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106814937 ή στο info@yava.gr

Βήμα 4ο: Σύνδεση/Εγγραφή στο Yava.gr

Αφού επιλέξετε το γυμναστήριό σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα σύνδεσης του yava.gr

Σε αυτή τη σελίδα θα εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσης που έχετε παλαιότερα χρησιμοποιήσει για την αγορά συνδρομής μέσω του yava.gr και θα πατήσετε την επιλογή «Σύνδεση» για να μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα επιλογής ημέρας και ώρας για κλείσιμο ραντεβού.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον κωδικό σας θα πατήσετε την επιλογή «ξέχασες τον κωδικό;» για να εισάγετε το E-mail με το οποίο είχατε κάνει εγγραφή έτσι ώστε να σας στείλουμε στο email σας έναν σύνδεσμο με τον οποίο θα εισάγετε νέο κωδικό πρόσβασης.

Σε περίπτωση που δεν έχετε  λογαριασμό στο yava.gr θα πρέπει να τον δημιουργήσετε σε αυτό το στάδιο, έτσι ώστε να εισάγετε τα στοιχεία σας και να μπορέσετε να κλείσετε το ραντεβού σας. Σε αυτή την περίπτωση όταν μεταφερθείτε στην σελίδα σύνδεσης θα πατήσετε την επιλογή Εγγραφή για να μεταφερθείτε στην σελίδα εγγραφής.

Βήμα 4α) Εγγραφή στην πλατφόρμα YAVA 360

Πατώντας την επιλογή Εγγραφή στο προηγούμενο βήμα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού στο yava.gr

Εφόσον είστε ήδη μέλος στα Yava Fitness Centers στην ερώτηση «Είσαι ήδη μέλος στα γυμναστήρια YAVA;» θα επιλέξετε «Ναι» στο πεδίο που θα εμφανιστεί θα εισάγετε τον αριθμό barcode που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας μέλους πού έχετε ήδη στην κατοχή σας, και θα πατήσετε την επιλογή «Αναζήτηση μέλους» έτσι ώστε να γίνει αυτόματα εισαγωγή των στοιχείων σας στην καρτέλα εγγραφής.

Ύστερα θα εισάγετε τα υπόλοιπα προσωπικά σας στοιχεία και στο τέλος θα πατήσετε την επιλογή «Create an Account» έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μεταφερθείτε αυτόματα στην πλατφόρμα YAVA 360 για να κλείστε ραντεβού την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε.

Βήμα 5) Κράτηση ημέρας και ώρας και κλείσιμο ραντεβού

Εφόσον έχετε συνδεθεί στο yava.gr και έχουν πιστοποιηθεί τα στοιχεία σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα του γυμναστηρίου που έχετε επιλέξει για να κλείσετε θέση.

Σε αυτή τη σελίδα θα μπορέσετε να επιλέξετε την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, βάσει διαθεσιμότητας, και να κάνετε κράτηση.

α) Επιλέγετε την ημέρα που επιθυμείτε να κλείσετε το ραντεβού σας στο ημερολόγιο και στη συνέχεια επιλέγετε την ώρα που επιθυμείτε ανάλογα τη διαθεσιμότητα που υπάρχει εκείνη την ώρα στο γυμναστήριο. Τέλος πατάτε το κουμπί «Κράτηση» για να μεταφερθείτε στη σελίδα της επιβεβαίωσης του ραντεβού.

β) Αφού πατήσετε την επιλογή «Κράτηση» στο προηγούμενο βήμα, θα μεταφερθείτε στο τελευταίο βήμα το οποίο είναι η επιβεβαίωση και η ολοκλήρωση της κράτησης. Εδώ θα βρείτε τις λεπτομέρειες της κράτησης και την φόρμα ολοκλήρωσης στην οποία θα εισάγετε τα κενά πεδία και θα πατήσετε την επιλογή «Επιβεβαίωση ραντεβού» έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

γ) Λεπτομέρειες κράτησης. Αφού επιβεβαιώσετε το ραντεβού σας θα μεταφερθείτε στις λεπτομέρειες της κράτησης σας και θα παραλάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ακριβώς τα ίδια στοιχεία. Πλέον έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία και αυτό που μένει είναι να επισκεφθείτε το γυμναστήριο για την προπόνησή σας!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Μπορείτε να κλείσετε καθημερινά μέχρι 2 ραντεβού τη φορά στο Fitness, 1 ραντεβού στα Ομαδικά Προγράμματα, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός ραντεβού στις Extra Υπηρεσίες  (τα στοιχεία αυτά ενδέχεται να τροποποιηθούν μελλοντικά)
  • Πριν κλείσετε το επόμενο σας ραντεβού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το προηγούμενο.
  • Μέγιστη διάρκεια προπόνησης: 2 ώρες στο Fitness, 1 ώρα στα Ομαδικά Προγράμματα, κανένας περιορισμός στις Extra Υπηρεσίες (τα στοιχεία αυτά ενδέχεται να τροποποιηθούν μελλοντικά)
  • Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας έως 2 ώρες πριν την ώρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε το γυμναστήριο.
  • Μπορείτε να ακυρώσετε το ραντεβού σας το αργότερο έως 2 ώρες νωρίτερα.

Yava – It’s Not Fitness, It’s Life!