ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ | Yava Fitness Centers

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η εφαρμογή της παθητικής γυμναστικής έχει να κάνει με την εφίδρωση και την απώλεια νερού, αλλά και με τη διέγερση των μυών με ηλεκτρισμό. Είναι ανώδυνη και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Η χρήση του ηλεκτρικού ερεθισμού μυών είναι πολύ ωφέλιμη στις φυσικοθεραπείες, για να ενδυναμώσει και να αποκαταστήσει την υγεία των μυών στους ασθενείς που βρίσκονται στο στάδιο αποκατάστασης από τραυματισμούς.

Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται στοχεύουν στις μεγάλες μυικές ομάδες, αλλά και σε μικρότερους μυς που είναι δυσκολότερο να γυμναστούν με με τη συμβατική άσκηση. Ο εξοπλισμός τους περιλαμβάνει μικρά επιθέματα συνδεδεμένα με ηλεκτρόδια τα οποία στερεώνονται πάνω στα σημεία που θέλουμε να τονώσουμε με ελαστικές ζώνες.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΜΥΩΝ:

  • ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΥΩΝ
  • ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ
  • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
  • ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ
  • ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ:

Genesis Αδυνάτισμα – Σύσφιξη

Το slim up είναι ένα μηχάνημα σχεδιασμένο για αδυνάτισμα, τόνωση μικρών και μεγάλων μυϊκών ομάδων (όπως γλουτούς, μηρούς, κοιλιά κτλ) χωρίς να προκαλεί υπερτροφία χρησιμοποιώντας συχνότητες ηλεκτροδιέγερσης και υπέρυθρες ακτίνες. Το πρόγραμμα slim είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, ειδικά σε συνδυασμό με τοπικό πάχος και λεμφαδένες με οίδημα.

Ενδείκνυται για τη βελτίωση της μικρο – κυκλοφορίας και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε όλες τις μορφές, ιδιαίτερα των μορφών κατά την αρχική φάση «σκληρή κυτταρίτιδα»

Body Slim Λιποδιάλυση – Σύσφιξη

Η λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με την υπέρυθρη ακτινοβολία (λάμπες). Η σύσφιξη με τα pads, μέσω της σύσπασης των μυών, αυξάνει τη κατανάλωση λίπους με αποτέλεσμα την ελάττωση του λίπους από τις προβληματικές ζώνες, επιτυγχάνει την σύσφιξη του δέρματος και την αύξηση της ελαστικότητας των μυών.

Extra Body Warm Λιποδιάλυση – Κυτταρίτιδα

Πραγματοποιούμε θεραπεία με θερμότητα. Είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να διασπασθεί το λίπος και να βελτιωθεί η κυτταρίτιδα διότι με την θερμότητα επιταχύνεται η κυκλοφορία του αίματος, αυξάνεται ο βασικός μεταβολισμός, ενώ ταυτόχρονα προάγεται η απομάκρυνση των προϊόντων καύσης του οργανισμού (τοξίνες).

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

YAVA ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
Category
SPA & BEAUTY
ΕΠΙΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ