29ο NO LIMITS ‘’PAST VS FUTURE’’ - Σαββατο 10 Ιουνιου | Yava Fitness Centers

29ο NO LIMITS ‘’PAST VS FUTURE’’ – Σαββατο 10 Ιουνιου

Το πρώτο και μακροβιότερο τηλεοπτικό show μαχητών, το No Limits, επιστρέφει στην 29η έκδοσή του, με αγωνιστική κάρτα που θα γράψει ιστορία!

Tα μεγαλύτερα αστέρια του χώρου μας περιμένουν στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας στο Περιστέρι, το Σάββατο, 10 Ιουνίου.

Ο μαχητής σύμβολο για πολλά χρόνια του θεσμού, Σταμάτης Μπιτάκος "κρεμάει γάντια" και δίνει για το κοινό που τον αγαπάει και τον στηρίζει, τον τελευταίο του αγώνα απέναντι στον κατά 13 χρόνια μικρότερό του Φλοριάν Μάρκου. Πρόκειται για τα δύο πιο "καυτά" ονόματα εν ενεργεία μαχητών και για μια τεράστια σύγκρουση …ένδοξου παρελθόντος με λαμπερού και πολλά υποσχόμενου μέλλοντος!

Ακόμα, θα παρακολουθήσουμε και άλλους σπουδαίους αγώνες, κορυφαίων αθλητών όπως:

Γιάννης Μανωλάς vs Πέτρος Σκαφιάς, Μάριος Μπλάνας vs Στέφανος Κωνσταντελόπουλος, Αλέξης Ναστούλης vs Χρήστος Λασκαρίδης, Νεκτάριος Ουζούνης vs Enio Dimo, Γιάννης Μπιρμπίλης vs Άγγελος Resvani.

Την κάρτα θα κοσμήσουν και νέα ταλέντα, εκπροσωπώντας το Μέλλον του δυναμικού αθλητισμού,  όπως οι Δημήτρης Πελουμπής, Δημήτρης Σαϊνόπουλος, Παναγιώτης Ζησιμόπουλος, Βαλεντίνος Αστεριάδης, Λάμπρος Γαλάντης  κα.λ 

Η διοργάνωση, όπως πάντα, επιφυλάσσει πλούσιο θέματα και σε φωτορυθμικά, μουσική, video wall, πολλές εκπλήξεις, κληρώσεις, πλούσια δώρα .

Στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που εκπροσωπεί έντεκα χρόνια τώρα το No Limits, η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου, αποφάσισε να αφιερώσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση στα θύματα των τροχαίων και παράλληλα με τη διοργάνωση, σε συνεργασία με Ινστιτούτα Οδικής Ασφάλειας.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, του Βυζαντινού Γυμναστικού Συλλόγου και της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ.

Η ζύγιση των αθλητών θα γίνει στο Ψυχικό​, στην εξωτερική πισίνα. Σας προσκαλούμε όλους να την παρακολουθήσετε με δωρεάν είσοδο.

No Limits XXIX
"Past VS Future"
Σάββατο 10/6/2017
Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας  Περιστέρι – Αθήνα
Έναρξη 20:00 ( Pre Game 18:00)
Είσοδος : 15€/20€/25€/35€

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στο δικό σας YAVA.