ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ | Yava Fitness Centers

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ!

 

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα YAVA Fitness Centers.

 

·       Είστε εταιρεία που ήδη συνεργάζεται μαζί μας επενδύοντας σε μια ομαδική εγγραφή, ή προσφέροντας το προνόμιο μιας έκπτωσης στις ατομικές συνδρομές; Η απόφασή σας να εντάξετε τη γυμναστική στην καθημερινότητά των εργαζομένων σας θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγεία και την ευεξία τους, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα και την απόδοσή τους στον χώρο εργασίας, ενθαρρύνοντας τη συνεργασία και την ομαδικότητα. Χαιρόμαστε που είμαστε μέρος αυτού! Βρείτε εδώ περισσότερα για την συνδρομή και τα προνόμια που έχετε επιλέξει.

·       Είστε εταιρεία που ενδιαφέρεται να εγγράψει τους εργαζομένων της σε ομαδικά πακέτα ή να τους δώσει προνομιακές προσφορές για ατομικές εγγραφές; Οι εταιρείες που μας εμπιστεύονται για την εκγύμναση των εργαζομένων τους, συνήθως επιλέγουν έναν από τους παρακάτω τρόπους συνεργασίας: 1. Επιδότηση των συνδρομών, με προαγορά από την εταιρία. 2. Παροχή μιας σταθερής προνομιακής τιμής για μεμονωμένες εγγραφές, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 3. Παροχή ποσοστού έκπτωσης επί των προσφορών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ρωτήστε μας!

·       Είστε υπάλληλος που η εταιρεία του προσφέρει προνομιακή συνδρομή στα ΥΑVA με πακέτα ομαδικής εγγραφής ή εταιρικές εκπτώσεις; Αν αναζητάτε περισσότερα στον τρόπο εκγύμνασής σας, εδώ σίγουρα θα τα έχετε όλα. Βρείτε εδώ λεπτομέρειες για την εταιρική συνδρομή και τα προνόμια σας.

 

Αν αναζητάτε ένα διαφορετικό, διασκεδαστικό και εξατομικευμένο τρόπο προπόνησης, στα YAVA σίγουρα θα βρείτε το νέο σας αγαπημένο γυμναστήριο.

·       Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στους χώρους μας! Μπορείτε να δείτε όλα τα γυμναστήριά μας ΕΔΩ.

·       Τα ομαδικά προγράμματα Groups μπορείτε να να δείτε ΕΔΩ και συμπεριλαμβάνονται μαθήματα όπως Zumba, Pilates και Yoga.

·       Μπορείτε να δείτε όλες τις Extra υπηρεσίες μας ΕΔΩ, ενώ οι υπηρεσίες πισίνας αναλύονται ΕΔΩ

 

 

Διάλεξε το Reward App σου :

 

·       Είστε συνδρομητής Cosmote; Είσαι κερδισμένος! Μπείτε στο My Cosmote App για να πάρετε κουπόνι!

·       Είστε πελάτης ΔΕΗ; Σας ανταμοίβουμε! Μπείτε στο mydei/myrewards App για να πάρετε κουπόνι!

 

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ COSMOTE 6Μ STANDARD & GROUPS + 2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ PERSONAL

  • 55€ / 6M/ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΔΕΗ 4Μ STANDARD & GROUPS + 2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ PERSONAL

  • 49€ / 4M/ ΣΥΝΕΔΡΙΑ