Ο όμιλος | Yava Fitness Centers

Ο όμιλος

ΤΑ YAVA FITNESS CENTERS

ξεκίνησαν την δυναμική τους πορεία το 2011 και αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα, με παρουσία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα, Ζάκυνθο, Ρόδο, Βόλο και Ιωάννινα.

Η ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα μέλη μας, σε συνδυασμό με την πλήρη γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, εξασφαλίζουν τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου μας και μας δίνουν τη δυνατότητα να υπηρετήσουμε το όραμά μας: Να κάνουμε το fitness τρόπο ζωής για όλους και τα Yava Fitness Centers συνώνυμο του ποιοτικού, πρωτοποριακού και προσιτού fitness.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

των Yava είναι η προσήλωση σε οποιαδήποτε καινοτομία στον χώρο του fitness και η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των ανθρώπων που μας επιλέγουν. Επενδύουμε διαρκώς σε νέες πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης και εμπλουτίζουμε τις δραστηριότητες μας εντάσσοντας άμεσα σε αυτές κάθε καινοτομία.

Το ανθρώπινο δυναμικό των Yava επιλέγεται με αυστηρές διαδικασίες. Απαρτίζεται από αναγνωρισμένους γυμναστές και αθλητές, με υψηλή κατάρτιση και πάθος για το fitness, που παρακολουθούν αδιάλειπτα τις παγκόσμιες εξελίξεις στον χώρο.

Προτεραιότητα αποτελεί για εμάς και η προσωπική επαφή με τον πελάτη. Αν και το δίκτυο αναπτύσσεται διαρκώς προτεραιότητά μας είναι να νιώθει και να είναι ο κάθε πελάτης μοναδικός.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής του ομίλου Υava Fitness Centers και έχει ενσωματωθεί έμπρακτα στην επιχειρησιακή μας λειτουργία.

Οι κοινωνικές δράσεις του ομίλου γίνονται με οργάνωση, μεθοδικότητα και προγραμματισμό με σκοπό να επιφέρουν πάντα ευνοϊκά αποτελέσματα.

Δίνουμε έμφαση στην καταπολέμηση των κοινωνικών αποκλεισμών, στην ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ενώ επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας και σε τομείς όπως στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της υγείας- ευεξίας.

Παράλληλα αναπτύσσουμε συνεχώς νέες πρωτοβουλίες ενισχύοντας δράσεις Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και φορέων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Διαβάστε για όλες μας τις δράσεις εδώ