Τα Yava και το «Βe Active», συνεργάζονται για την προαγωγή του αθλητισμού | Yava Fitness Centers

Τα Yava και το «Βe Active», συνεργάζονται για την προαγωγή του αθλητισμού

O μεγαλύτερος όμιλος fitness και wellness στην Ελλάδα, τα Yava Fitness Centers, και ο Ευρωπαϊκός Θεσμός «Be Active», συνεργάζονται με σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού.

Ήδη από τον Μάιο του 2020, εν μέσω πανδημίας, στον πολυχώρο άθλησης του ομίλου στη Βάρη, φιλοξενήθηκε η ομάδα του «Be Active» με σκοπό τη δημιουργία βίντεο για ατομική προπόνηση.

Το «Be Active» περιλαμβάνεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη.

Στα βίντεο τα οποία δημιουργήθηκαν, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, εκτός από τον γυμναστή του ομίλου Κωνσταντίνο Μπακαλίνη, συμμετείχαν η ολυμπιονίκης πάλης, Βούλα Ζυγούρη και η ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης, Αγγελική Καραπατάκη.

«Η δράση αυτή που πραγματοποιούμε από κοινού σε συνεργασία με την ομάδα του Be Active έχει ως στόχο την προβολή της άποψης ότι η γυμναστική μπορεί να μπει στην καθημερινότητα όλων και ότι μπορούν να ασκούνται οπουδήποτε. Πρόκειται για μια ενέργεια η οποία εντάσσεται στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης των Υava», αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.

Mπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο της συνεργασίας Yava – Be Active, στο Youtube αλλά και τις δραστηριότητες του «Ζήσε Αθλητικά» στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Aπό το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

press.office@yava.gr