Προνομιακές τιμές για τα μέλη από το Ινστιτούτο "Εξέλιξη"! | Yava Fitness Centers

Προνομιακές τιμές για τα μέλη από το Ινστιτούτο «Εξέλιξη»!

Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο ''Εξέλιξη'', προσφέρουμε προνομιακές τιμές στα μέλη μας, για εκμάθηση ξένων γλωσσών!

Οι γλώσσες που διδάσκονται είναι:
Νορβηγικά ,Κινέζικα, Ολλανδικά, Ρουμανικά, Ρώσικα, Σουηδικά ,Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Αραβικά, Περσικά, Εβραϊκά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιαπωνικά, Τουρκικά, Σερβικά, Φινλανδικά και Ελληνικά για ξένους.

Τα μαθήματα έχουν προγραμματιστεί σε μέρες και ώρες που εξυπηρετούν όλους τους μαθητές, δηλαδή Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 21:00. Τα τμήματα έχουν διάρκεια 2 ωρών. Δηλαδή 15:00-17:00, 17:00-19:00  και 19:00-21:00.

Τα μαθήματα αφορούν επίπεδο αρχαρίων, μέσου και προχωρημένου επιπέδου.
Για Proficiency και πιο προχωρημένα επίπεδα θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να επικοινωνήσουν με τους καθηγητές.

Τα δίδακτρα είναι 40 Ευρώ το μήνα για κάθε νέο μέλος, ενώ για τα μέλη των YAVA FITNESS τα δίδακτρα ανέρχονται στο ποσό των 30 Ευρώ το μήνα. Με την εγγραφή και πληρωμή των διδάκτρων οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της γλώσσας που έχουν επιλέξει.

Τα τμήματα αποτελούνται από γκρουπ 6 έως 15 ατόμων και η διάρκεια των τμημάτων είναι για 2 ώρες την εβδομάδα,συνολικά 8 ώρες το μήνα. Για τα πιο προχωρημένα επίπεδα γίνεται επικοινωνία με τους καθηγητές.

Μπορείτε να ενημερώσετε τους ενδιαφερόμενους για τα παραπάνω, και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά στο 2110120775 ή να επισκεφθούν το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΕΟΙ ΗΓΕΤΕΣ  "Η ΕΞΕΛΙΞΗ" στη διεύθυνση Μεσογείων 455 & Πατρόκλου 2, στην Αγία Παρασκευή καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:30

Δείτε περισσότερα εδώ: https://on.fb.me/1WwvKY1