MASSAGE | Yava Fitness Centers

MASSAGE

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΑΝΑΝΕΩΘΕΙΤΕ, ΤΟΝΩΘΕΙΤΕ!

Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν το μασάζ σε συνδυασμό με εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων, γιατί πίστευαν στην θεραπευτική του δράση. Υποστήριζαν ότι η καλύτερη συνταγή για την υγεία μας είναι να ερεθίζουμε με αρωματικές ουσίες τον εγκέφαλό μας και η διείσδυση των ουσιών αυτών να γίνεται στο σώμα μας με μασάζ ή χειρομάλαξη. Η αρωματοθεραπεία μαζί με την φυτοθεραπεία και τη βοτανοθεραπεία είναι οι αρχαιότερες θεραπευτικές μέθοδοι στις οποίες βασίστηκε η ιατρική. Εξειδικευμένοι θεραπευτές, εφαρμόζουν με ιεροτελεστία όλα τα είδη μασάζ, που χαλαρώνουν, ανανεώνουν, τονώνουν και απαλλάσσουν από πνευματικό, ψυχικό και τελικά σωματικό πόνο.

Στα Yava Fitness Centers θα βρείτε κάθε είδους μασάζ. Οι έμπειροι θεραπευτές μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία για τις δικές σας ανάγκες:

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ

Καταπραϋντικό μασάζ σε όλο το σώμα με χρήση ενυδατικής κρέμας που έχει ως βάση εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων. Ιδιαίτερα ευεργετικό για τη βελτίωση του νευρικού συστήματος, προσφέρει βαθιά χαλάρωση, ψυχική ηρεμία και φυσική ισορροπία του σώματος.

ΣΟΥΗΔΙΚΟ

Το κλασικό αυτό θεραπευτικό μασάζ είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Χάρη σε μια σειρά από κινήσεις, μαλάξεις και τεχνικές θα νιώσετε να χαλαρώνουν οι σφιγμένοι μύες και οι συνδετικοί ιστοί και θα ανακουφιστείτε άμεσα από τους πόνους του σώματος και τις εντάσεις.

ΙΝΔΙΚΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

Μασάζ με επίκεντρο το κεφάλι, το πρόσωπο και τους ώμους. Ιδιαίτερα ευεργετικό για όσους υποφέρουν από πονοκεφάλους, ημικρανίες και αυχενικό σύνδρομο. Ανακουφίζει από την ένταση και τους μυοσκελετικούς πόνους της περιοχής χαρίζοντας άμεση αίσθηση χαλάρωσης.

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τεχνική απαλού μασάζ σε πρόσωπο, κορμό και πόδια με αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση. Βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος και την αποσυμφόρηση της λέμφου, με αποτέλεσμα την αποβολή των τοξινών. Βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, των οιδημάτων και την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα, με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων, τα οποία διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες, συνταγογραφούνται κατά περίπτωση και επιδρούν αποτελεσματικά στο σώμα, το συναίσθημα και την ψυχή. Τα πολύ μικρά μόρια των αιθέριων ελαίων, απορροφώνται αμέσως από τους πόρους του δέρματος προσφέροντας ευεξία και αναζωογόνηση.

COFFEE MASSAGE

Περιποίηση που βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας,απολεπίζει,απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα,διεγείρει την ανανέωση νέων και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος. Ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Μασάζ ειδικών τεχνικών μαλάξεων που έχει σαν στόχο την τόνωση της μικροκυκλοφορίας και την απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό. Αντιμετωπίστε την κυτταρίδα και βελτιώστε το πρόβλημα του τοπικού πάχους σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Ειδικές τεχνικές και πιέσεις, που εφαρμόζονται με τον αντίχειρα κυρίως στα άκρα και στόχο έχουν την εξισορρόπηση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα χαλάρωση, ευεξία, αναζωογόνηση και ανακούφιση από πόνους.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Δυνατό μασάζ σουηδικής προέλευσης που εφαρμόζεται με στόχο την αποσυμφόρηση της πίεσης που υπάρχει στους μαλακούς ιστούς του σώματος. Αυτό το είδος θεραπείας είναι ιδανικό για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα, καθώς τα βοηθά να ανακουφιστούν από την ένταση που δημιουργείται στους μύες έπειτα από έντονη σωματική άσκηση.

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Ειδικές τεχνικές και πιέσεις με βάση την φυσιοθεραπεία για αποκατάσταση, τόνωση των μυών και αναγέννηση γενικότερα του σώματος.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

YAVA ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
Category
SPA & BEAUTY
ΕΠΙΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ