Φρόντισε τον εαυτό σου πριν το καλοκαίρι | Yava Fitness Centers

Φρόντισε τον εαυτό σου πριν το καλοκαίρι

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει όλο και γρηγορότερα, θέλουμε να έχουμε όλο και περισσότερο το καλό μαύρισμα που μας προσφέρει ο ήλιος. Παρόλα αυτά, ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας και η υψηλή θερμοκρασία μπορούν να αφυδατώσουν το δέρμα μας και ειδικότερα, το δέρμα του προσώπου μας. Μπορεί να ελαφραίνουμε το μακιγιάζ και να βάζουμε ενυδατική ή και κάποια άλλη κρέμα, αλλά η καλύτερη τακτική που έχουμε να εφαρμόσουμε για ένα πιο λαμπερό πρόσωπο, είναι μία θεραπεία-spa πριν τις διακοπές.

Όμως, τι μπορεί να περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης για το πρόσωπο;

Ας ξεκινήσουμε από έναν βαθύ καθαρισμό, που θα απομακρύνει από το δέρμα σου τα μαύρα στίγματα και τις γυαλάδες και θα το προετοιμάσει για τις βόλτες στις παραλίες, τις βουτιές και τα νησιώτικα σοκάκια. Αν το δέρμα σου είναι εκ φύσεως λιπαρό, θα μπορούσες να ακολουθήσεις μία ειδική θεραπεία που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα σε μεγαλύτερο βαθμό. Στη συνέχεια θα μπορούσατε να επιλέξεις ένα πρόγραμμα ενυδάτωσης με σοκολάτα που προσφέρει φρεσκάδα και θρέφει την επιδερμίδα. Τέλος, μπορείς να χαλαρώσεις πλήρως και να βελτιώσεις την κυκλοφορία του αίματος, ελευθερώνοντας τη ροή της ενέργειας στο κεφάλι, το πρόσωπο, τον αυχένα και τους ώμους, με ένα head massage!

Στα YAVA προσφέρουμε μία γκάμα από ειδικές θεραπείες προσώπου που θα σε προετοιμάσουν πλήρως για την πιο λαμπερή, καλοκαιρινή σεζόν!

Απευθύνσου στη reception του YAVA Ν. Ψυχικού για να μάθεις περισσότερα!

#Yava – It’s not fitness, it’s life!