Ανακαλύψτε τα οφέλη του Keiser Functional Training! | Yava Fitness Centers

Ανακαλύψτε τα οφέλη του Keiser Functional Training!

Τα γυμναστήρια Yava, πιστά στη φιλοσοφία τους να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του fitness, σας προσφέρουν μία ακόμη μοναδική υπηρεσία: το Keiser Functional Training.

Το σύστημα Keiser, θεμελιώθηκε μετά από χρόνια μελέτης κι εξέλιξης, είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως χρησιμοποιείται από οργανισμούς όπως το πυροσβεστικό σώμα, από επαγγελματίες αθλητές, από στρατιωτικό προσωπικό, ακόμη και από τη NASA!
Η προσέγγισή του στηρίζεται στη λειτουργική προπόνηση, καθώς επιτρέπει σε όλες τις παραπάνω ομάδες, και συνεπώς σε κάθε αθλούμενο, την προπόνηση σε ταχύτητες οι οποίες απαιτούνται στην πραγματική καθημερινή ζωή. Η σωστή λειτουργική προπόνηση απαιτεί ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Κι αυτό είναι κάτι το οποίο μπορείτε να βρείτε μόνο στο Keiser Functional Τraining, καθώς οι αντιστάσεις με πεπιεσμένο αέρα που χρησιμοποιούνται στα μηχανήματά του, δεν επιβραδύνονται από τη βαρύτητα.

Το Keiser Functional Training στοχεύει στη συνολική βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ευεξίας, προσφέροντας στο σώμα έντονη μυϊκή ενδυνάμωση και σύσφιξη. Παράλληλα, αυξάνει την ευλυγισία και την ταχύτητα του αθλούμενου. Είναι ένα είδος προπόνησης το οποίο προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες της φυσικής κατάστασης και στις ανάγκες του κάθε αθλούμενου.

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο το Keiser Functional Training αποτελεί και την ιδανική λύση για την αποκατάσταση του σώματος μετά από έναν τραυματισμό. Τα μηχανήματά του, είναι μελετημένα και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνουν να προπονούν εντατικά και ολοκληρωμένα το νευρομυϊκό σύστημα των ασθενών, με αποτέλεσμα αυτοί να ανακτήσουν ευλυγισία, συντονισμό, δύναμη και έλεγχο. Και όλα αυτά χωρίς να καταπονούν τους μυς και τις αρθρώσεις των ασθενών με μεγάλα βάρη.

Το Keiser λοιπόν, σχεδιάστηκε για μία προπόνηση γεμάτη ΤΑΧΥΤΗΤΑ και ΔΥΝΑΜΗ, χωρίς περιορισμούς από σιδερένια βάρη. Έτσι, θα αυξήσει τις δυνατότητές σου σε όλους τους τομείς και ταυτόχρονα να σε μεταμορφώσει εσωτερικά και εξωτερικά. Μην περιμένεις άλλο για να το δοκιμάσεις!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη reception του Yava Περιστερίου (Αγ. Αντώνιος).

 

#Yava – It’s not fitness, it’s life