Ξεκίνησε το σχέδιο αναβάθμισης και βελτίωσης των χώρων εκγύμνασης του ομίλου | Yava Fitness Centers

Ξεκίνησε το σχέδιο αναβάθμισης και βελτίωσης των χώρων εκγύμνασης του ομίλου

Στην πλήρη ανακαίνιση αρχικά των χώρων άθλησης στο Πικέρμι, στη Ρόδο, στη Ζάκυνθο, στον Βόλο, στην Τούμπα, στην Αγία Παρασκευή και στο Νέο Ψυχικό, προχωρά ο όμιλος Yava Fitness Centers, στα πλαίσια σχεδίου αναβάθμισης και βελτίωσης, το οποίο υλοποιείται, με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους αθλούμενους.

Τα Yava, ξεκίνησαν ήδη έπειτα από εξειδικευμένη μελέτη την προεργασία για την αναβάθμιση και τη διαμόρφωση των συγκεκριμένων γυμναστηρίων με  παρεμβάσεις τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Οι αλλαγές σε όλους τους προαναφερόμενους  χώρους εκγύμνασης αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και την προμήθεια πιο σύγχρονου εξοπλισμού.

Τα Υava Fitness Centers, η μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων fitness και wellness στη χώρα συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στις αλλαγές που επιβάλει η νέα εποχή δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των αθλούμενων, στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και στη βελτίωση των χώρων άθλησης.

Η διοίκηση του ομίλου σε δήλωσή της τονίζει: «Προχωράμε με σταθερά βήματα στη διαμόρφωση αλλά και στη βελτίωση πολλών αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου χρειάζεται.  Ο σχεδιασμός μας αυτός περιλαμβάνει στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού επιπλέον και  την ενεργειακή αναβάθμιση σε αθλητικούς χώρους. Συνεχίζουμε με ασφάλεια και στη νέα εποχή να κάνουμε το fitness, ποιοτικό, πρωτοποριακό και προσιτό, μέσα σε έναν νέο τρόπο ζωής, ανταποδίδοντας στους χιλιάδες αθλούμενούς μας ανά την Ελλάδα την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

press.office@yava.gr