Cryolipolysis | Yava Fitness Centers

Cryolipolysis

Στην ερώτηση: «Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από το τοπικό λίπος;» φανταζόμαστε πως η πρώτη σας σκέψη είναι: «Μα φυσικά με άσκηση και σωστή διατροφή». Και ναι έχετε απόλυτο δίκιο, αυτός ο συνδυασμός ή καλύτερα τρόπος ζωής μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αλλά υπάρχει και κάτι εξίσου αποτελεσματικό που μπορεί να μην έχετε γνωρίσει ακόμα, αλλά μέχρι να τελειώσει αυτό το άρθρο θα το έχετε ήδη λατρέψει -πόσο μάλλον όταν θα το δοκιμάσετε-!
Η Cryolipolysis είναι μία μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος με μη επεμβατικό τρόπο, χρησιμοποιώντας το ψύχος για να αναγκάσει τα λιποκύτταρα να καταστραφούν και να αποβληθούν απ’ τον οργανισμό με φυσιολογικό τρόπο. Στοχεύοντας λοιπόν στα σημεία που συσσωρεύουν το τοπικό πάχος, μπορεί να «σμιλεύσει» το σώμα και να δώσει ένα αμεσότερο, αλλά και ανώδυνο, αποτέλεσμα.
Δοκιμάστε μία συνεδρία Cryolipolisis και δώστε στο σώμα σας τη φόρμα που σας αρέσει. Θα τη βρείτε στα YAVA Ν. Ψυχικού κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να απευθυνθείτε στη reception του γυμναστηρίου!

#Yava – It’s not fitness, it’s life!