Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και ενημέρωση για τον Διαβήτη στο Υava Ψυχικού | Yava Fitness Centers

Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και ενημέρωση για τον Διαβήτη στο Υava Ψυχικού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδους Διαβήτη, τα Υava Fitness Centers σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Οδηγό τον Διαβήτη», πραγματοποίησαν την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στο γυμναστήριο του Νέου Ψυχικού, δωρεάν μετρήσεις σακχάρου για τα μέλη του δικτύου αλλά και για το προσωπικό.

Οι μετρήσεις αυτές έγιναν από εξειδικευμένο προσωπικό του φορέα, ενώ παράλληλα υπήρξε και η ανάλογη ενημέρωση για τη νόσο του Διαβήτη.

Η ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας αυτής του ομίλου, εντάσσεται στα πλαίσια της εταιρικής υπευθυνότητας αλλά και στην ευρύτερη εκστρατεία ενημέρωσης «Diabetes Challenge Project», η οποία ολοκληρώνεται στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα που τιμάται σε ετήσια βάση ως η «Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σακχαρώδους Διαβήτη».

Από νωρίς το απόγευμα προσωπικό αλλά και αθλούμενοι βρέθηκαν στο γυμναστήριο του Ψυχικού προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη εξέταση αλλά και να ενημερωθούν.

Επισημαίνεται πως  η ενέργεια αυτή των Yava Fitness Centers, είχε στόχο μεταξύ άλλων να τονίσει τη σημασία της πάθησης, καθώς και της σωστής αλλά και έγκαιρης διάγνωσής  της. Παράλληλα εστίαζε και στην ευαισθητοποίηση του κοινού, στον εντοπισμό των αδιάγνωστων περιπτώσεων, αλλά και στην ενημέρωση για τη σημασία του εμβολιασμού για τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Ο όμιλος συνεχίζει να στηρίζει δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του πληθυσμού που έχουν σκοπό την προαγωγή της καλής υγείας και της ευεξίας.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας