Εκατοντάδες δωρεάν πελματογραφήματα προσέφερε ο όμιλος στην «4η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά» στο Περιστέρι | Yava Fitness Centers

Εκατοντάδες δωρεάν πελματογραφήματα προσέφερε ο όμιλος στην «4η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά» στο Περιστέρι

Εκατοντάδες δωρεάν πελματογραφήματα σε παιδιά αλλά και ενήλικες, προσέφεραν τα Υava κατά τη διάρκεια της «4ης μεγάλης γιορτής για τα παιδιά» που διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου από τις 14 έως και τις 16 Δεκεμβρίου.

Η εξειδικευμένη αυτή εξέταση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση του γνωστού ορθοπεδικού χειρουργού Αθανάσιου Μπαδέκα.

(Photo: Ο γνωστός ορθοπεδικός χειρουργός Αθανάσιος Μπαδέκας ο οποίος επιμελήθηκε την πραγματοποίηση των πελματογραφημάτων)

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, φάνηκε το ενδιαφέρον των γονέων αλλά και των μικρών μας φίλων να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη εξέταση στο περίπτερο του ομίλου το οποίο είχε στηθεί στον χώρο της κινητής ιατρικής μονάδας, εντός του εκθεσιακού κέντρου.

(Photo: Γονείς και παιδιά εντός του εκθεσιακού κέντρου επισκέπτονται το περίπτερο του ομίλου)

 

(Photo: Γονείς και παιδιά εντός του εκθεσιακού κέντρου επισκέπτονται το περίπτερο του ομίλου.)

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, κάτι το οποίο αποδεικνύει ακόμα μια φορά πως οι δράσεις του ομίλου έχουν σκοπό να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Την Παρασκευή, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, γυμναστές, στελέχη της εταιρείας αλλά και διοικητικό προσωπικό έδωσαν το παρών σε αυτή την μεγάλη γιορτή.
Ο όμιλος προσέφερε επίσης σε τυχερούς επισκέπτες, 10 AllouXXL Pass στο AllouFun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, 3 ετήσιες και 3 τετράμηνες συνδρομές γυμναστικής, στα γυμναστήρια Yava της επιλογής τους.

(Photo: Η ομάδα των Yava Fitness Centers στο περίπτερο του ομίλου)

 

(Photo: Η ομάδα των Yava Fitness Centers στο περίπτερο του ομίλου)

 

(Photo: Η ομάδα των Yava Fitness Centers στο περίπτερο του ομίλου)

Φυσικά δεν έλειψε και η ψυχαγωγία των παιδιών τα οποία χόρεψαν στον ρυθμό της Zumba Kids, ένα πρόγραμμα το οποίο διαμορφώθηκε από έμπειρο προσωπικό του ομίλου ειδικά για τους μικρούς μας φίλους.

(Photo: Οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν στους ρυθμούς της Zumba Kids.)

Επίσκεψη στο περίπτερο του ομίλου πραγματοποίησε και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τα Yava Fitness Centers για την κοινωνική τους προσφορά.

(Photo: Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος στο περίπτερο του ομίλου μαζί με τον CEO των Yava Fitness Centers κο Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί)