Ανοίγουν για το κοινό οι εξωτερικές πισίνες στο Νέο Ψυχικό και στη Βάρη | Yava Fitness Centers

Ανοίγουν για το κοινό οι εξωτερικές πισίνες στο Νέο Ψυχικό και στη Βάρη

Ο όμιλος Yava Fitness Centers ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των μελών για εκγύμναση στις πισίνες κάνει γνωστό πως η συγκεκριμένη δραστηριότητα θα διατεθεί στο κοινό σταδιακά και με πολύ συγκεκριμένους κανόνες.

Η μετάβαση με ασφάλεια στην κανονικότητα, όπως έχει επισημανθεί από τη διοίκηση, είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί χρόνο αφού δίνεται έμφαση στην τήρηση των οδηγιών και των συστάσεων των αρμόδιων φορέων προς όφελος όλων των αθλούμενων.

Στο μεταβατικό λοιπόν αυτό στάδιο, όπου η διασφάλιση της δημόσιας υγείας παραμένει αρχική προτεραιότητα δεν είναι εφικτό να λειτουργήσουν αρχικά, την ίδια στιγμή, όλες οι πισίνες αλλά μόνο όσες βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο.

Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου γίνεται γνωστό πως ανοίγει για το κοινό η εξωτερική πισίνα που βρίσκεται στην ταράτσα του γυμναστηρίου στο Νέο Ψυχικό με ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 – 18.00 αλλά και η εξωτερική πισίνα του πολυχώρου άθλησης στη Βάρη με ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 -21.00 και Σάββατο 10.00 -18.00.

Όσον αφορά στις πισίνες που βρίσκονται στους υπόλοιπους χώρους άθλησης του ομίλου (οι οποίοι λειτουργούν μετά το lockdown) προσωρινά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους αθλούμενους και παραμένουν κλειστές. Σύντομα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την  ημερομηνία όπου θα ανοίξουν για το κοινό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σχετικά με τα μέτρα και τις συστάσεις που προβλέπονται για τη χρήση της πισίνας, επικοινωνείτε με το γυμναστήριο που σας ενδιαφέρει ή καθημερνά με τα κεντρικά γραφεία του ομίλου στο τηλέφωνο 2106814937 (9.00 – 17.00) email: info@yava.gr.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

press.office@yava.gr