Καλωσορίζουμε στα Yava τα παιδιά από τα σπίτια φιλοξενίας του «Χαμόγελου» | Yava Fitness Centers

Καλωσορίζουμε στα Yava τα παιδιά από τα σπίτια φιλοξενίας του «Χαμόγελου»

Ο όμιλος Yava Fitness Centers συνεχίζει πιστά τις ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας οι οποίες έχουν στόχο να ενισχύσουν δράσεις Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και φορέων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Αυτή τη φορά, καλωσορίζουμε στον κόσμο του Fitness, της υγείας αλλά και της ευεξίας, τα παιδιά που φιλοξενούνται στο  σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια.

Από την Τετάρτη 26 Ιουνίου, όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο σπίτι έχουν δωρεάν πρόσβαση στο  γυμναστήριο του ομίλου στα Μελίσσια προκειμένου να γυμνάζονται υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού των Yava.

Οι μικροί μας φίλοι, δέχθηκαν με χαρά το γεγονός αυτό και παραβρέθησαν, υπό τη συνοδεία ειδικής παιδαγωγού του «Χαμόγελου», στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου στα Μελίσσια, προκειμένου να έχουν την πρώτη τους επαφή με την εκγύμναση.

Η υπεύθυνη του σπιτιού φιλοξενίας, Γεωργία Παππά, η οποία συνόδευε τα παιδιά, ευχαρίστησε το προσωπικό του ομίλου για την άμεση ανταπόκριση και τον επαγγελματισμό του, ενώ ανέφερε πως οι μικροί μας φίλοι ήταν ενθουσιασμένοι από τη νέα τους δραστηριότητα.

Η υπεύθυνη του σπιτιού φιλοξενίας του Χαμόγελου του Παιδιού στα Μελίσσια, κα Γεωργία Παππά

Από την πλευρά της, η διοίκηση του ομίλου επισήμανε πως «η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής  των Υava Fitness Centers και έχει ενσωματωθεί έμπρακτα στην επιχειρησιακή μας λειτουργία. Ξεχωριστή θέση στον πυλώνα αυτό της συνεισφοράς, αποτελούν και οι δράσεις για τα παιδιά που σχεδιάζονται και υλοποιούνται μέσω της συνεργασίας  με αναγνωρισμένους φορείς και οργανισμούς φροντίδας και προστασίας παιδιών στη χώρα μας».

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας