Nέο γυμναστήριο στην Πάτρα απέκτησε ο όμιλος Υava Fitness Centers | Yava Fitness Centers

Nέο γυμναστήριο στην Πάτρα απέκτησε ο όμιλος Υava Fitness Centers

Ένα νέο πρωτοποριακό γυμναστήριο στην πόλη της Πάτρας ανήκει πλέον στον όμιλο Yava Fitness Centers. Πρόκειται για το δεύτερο στη συγκεκριμένη πόλη και για το 51ο  στην Ελλάδα. Bρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέα 89-91, στον  χώρο του πρώην Fresh Fitness Gym.

Το νέο Fitness Center του ομίλου είναι ένας μοντέρνος και λειτουργικός χώρος με σύγχρονα και αξιόπιστα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης, όπου μπορείτε να γυμναστείτε υπό την καθοδήγηση  εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού.

Ο συνδυασμός του σύγχρονου εξοπλισμού αλλά και του καταρτισμένου προσωπικού υπόσχονται αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν την κάθε ανάγκη. Το σύγχρονο γυμναστήριο του ομίλου είναι εξοπλισμένο μεταξύ άλλων με καρδιαγγειακά μηχανήματα, μηχανήματα μυικής ενδυνάμωσης και ελεύθερα βάρη.

Παράλληλα παρέχονται ομαδικά προγράμματα, personal training, functional training, small groups, vibration training, trx, vacu power και pilates reformer, με τα οποία μπορείτε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

«Πρόκειται για ακόμα ένα κέντρο άθλησης, υγείας και ευεξίας όπου θα καλύπτονται πλήρως οι αυξημένες αθλητικές ανάγκες των πολιτών της Πάτρας. Ο νέος χώρος που δημιουργήσαμε προέκυψε από την αυξημένη ζήτηση και  καλύπτει όλες τις ανάγκες γυμναστικής και ευεξίας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής», αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.

Η οικογένεια των Yava μεγαλώνει. Το 2ο γυμναστήριο Yava στην Πάτρα, άνοιξε τις πόρτες του και σας υποδέχεται. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε την ιστοσελίδα του ομίλου( yava.gr) ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2610 274747

Yava, it’s not Fitness it’s Life!

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας