To νέο γυμναστήριο Yava στην Κηφισιά είναι γεγονός! | Yava Fitness Centers

To νέο γυμναστήριο Yava στην Κηφισιά είναι γεγονός!

Είναι γεγονός!…Τα Υava Fitness Centers, o μεγαλύτερος όμιλος γυμναστηρίων στην Ελλάδα, εγκαινιάζουν τον νέο χώρο εκγύμνασης στην περιοχή της Κηφισιάς εντός του Δεκεμβρίου.

Το καινούργιο γυμναστήριο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αδάμων (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου) στην Νέα Κηφισιά.

Ο νέος χώρος εκγύμνασης που δημιουργείται, ο οποίος προέκυψε από την αυξημένη ζήτηση, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως franchise, ενώ όπως έχει συμφωνηθεί με τους διαχειριστές της επιχείρησης, θα είναι πλήρως εξοπλισμένος και θα παρέχει τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες προς τους αθλούμενους.

Στόχος, του συγκεκριμένου Fitness Center είναι να καλύπτει όλες τις ανάγκες γυμναστικής και ευεξίας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Σχετικά με τα ήδη μέλη που διαθέτουν συνδρομή στο παλαιό γυμναστήριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας 268, το οποίο και ανέστειλε προσωρινά τη λειτουργία του, μέχρι να ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση, μπορούν – όπως ήδη έχουν ενημερωθεί – να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε χώρο άθλησης του ομίλου, εντός κι εκτός Αθηνών, (με εξαίρεση το Yava Exclusive Αμαρουσίου και το Yava Αγίας Παρασκευής 2).

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, το Yava της Κηφισιάς τίθεται σε λειτουργία κι έτσι οι αθλούμενοι μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους, χωρίς να χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή στις συνδρομές.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας περιμένουμε στον νέο χώρο επί της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κεντρικά του ομίλου στο τηλ 8001118700 (χωρίς χρέωση) και ώρες 10:00 – 17:00

Yava, it’s not Fitness it’s Life!

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας