ΝΙΚΗΤΕΣ - NO LIMITS NEXT GENERATION | Yava Fitness Centers

ΝΙΚΗΤΕΣ – NO LIMITS NEXT GENERATION

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ YAVA
 
Αγαπάτε τις Πολεμικές Τέχνες;
Τo “No Limits” επιστρέφει και χαρίζει ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!
 
 
 • 100 Εισιτήρια για το “No Limits. Next Generation” σας περίμεναν να τα κερδίσετε κάνοντας COMMENT με το όνομά σας στο POST του Διαγωνισμού μας. 
 • Στην κλήρωση της Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 οι τυχεροί που αναδείχτηκαν είναι:
 • Γιώργος Μπεκιάρης (@gmpekiaris)
 • Νάντια Ρόδη (@all_about_nantia)
 • Χριστίνα Σπανού (@christina.9097)
 • Νικόλας Μουστακίδης (@nikolas.moustakidis)
 • Μαρία Κυργιάκου (@_maria_k_23)
 • Γιάννης Γρατσίας (@gratsiasgiannis)
 • Κόνυ Περέζου (@connieperezou)
 • Ελίνα Κανελλάκη (@elinaourania)
 • Μιχαήλ Αγαπάκης (@michagapak_)
 • Αιμιλία Μοιραλιώτη (@moiraliwti)
 • Δημήτρης Τσεκούρας (@d.tsekouras)

 

Παρακαλώ στείλτε email στο marketing@yava.gr και θα παραλάβετε email ηλεκτρονικά την πρόσκληση σας για το
«No Limits Next Generation TV Fight Show»
 
Σάββατο 06/7/2024
Christmas Theater Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλάτσι
 
Έναρξη pre game: 17:00
Έναρξη Show: 20:00
 
 
 
Το No Limits η μακροβιότερη, μεγαλύτερη και ιστορικότερη(2006)τηλεοπτική παραγωγή στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων επιστρέφει 6 Ιουλίου στο Christmas Theater(Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου) με βασικό σύνθημα «Στην αγάπη δεν χωράει Βία»!
 
Το “No Limits” η μακροβιότερη, μεγαλύτερη και ιστορικότερη (2006) τηλεοπτική παραγωγή στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, όπου αγωνίστηκαν και αναδείχτηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των πολεμικών τεχνών αναζητά τους πρωταγωνιστές της νέας εποχής! Με διασυλλογικούς αγώνες από όλη την Ελλάδα και επαγγελματικό show με αγώνες Kick Boxing, Πυγμαχίας, Muaythai αφιερωμένους στη μνήμη του Δημήτρη Παπαδογεωργάκη του ανθρώπου που δημιούργησε το Fitness στην Ελλάδα την σπουδαιότερη αλυσίδων γυμναστηρίων τα δικά μας YAVA. Παράλληλα, o πολύ αγαπητός θεσμός με βασικό σύνθημα “Στην αγάπη δεν χωράει Βία” προωθεί σημαντική καμπάνια κατά της κακοποίησης σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Αστερόδεια και στήριξη αθλητών και γνωστών καλλιτεχνών!
 
Ο πολύ αγαπητός θεσμός όπου αγωνίστηκαν και αναδείχτηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των πολεμικών τεχνών (Σταμάτης Μπιτάκος, Florian Markou, Γιώργος Κατσινοπουλος, Μελέτης Κακουμπάβας, Γιάννης Σοφοκλέους, καλ) επιστρέφει αναζητώντας τους πρωταγωνιστές της νέας εποχής και παράλληλα προωθεί σημαντική καμπάνια κατά της κακοποίησης σε συνεργασία με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Αστεροδεια για την προστασία της Γυναίκας και της Μητρότητας που θα στηρίξουν αθλητές και γνωστοί καλλιτέχνες!!!
 
Next Generation ο τίτλος που επέλεξε η διοργανώτρια Γωγώ Μπιτάκου έχοντας στόχο να αναδείξει από την αρχή, με το γνωστό επικοινωνιακό της τρόπο, τους πρωταθλητές που θα γεμίσουν ξανά τις μεγάλες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις όπως έκανε από το 2006 το No Limits.Η διοργάνωση, που ιδρύθηκε από την νομικό και δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου και τον αδερφό της παγκόσμιο πρωταθλητή Muay Thai Σταμάτη Μπιτάκο, έχει στο ενεργητικό της 30 μεγάλα κατάμεστα event σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Καβάλα, Γιάννενα , Μύκονο, Κέρκυρα σε όλα τα Ολυμπιακά Στάδια, στο Ειρήνης και Φιλίας, Πάλε Ντε Σπορ, Τόφαλο, Νεάπολη, Κάστρο Καβάλας, Ανατολική Τάφρο Ρόδου καλ, αναδεικνύοντας όλα τα αστέρια του Kick boxing , muay thai, mma, boxing, μέσα από τηλεοπτικές ποιοτικές και ακριβές παραγωγές, συμμετοχή μεγάλων χορηγών, κάλυψη σε όλα τα μίντια , προβάλλοντας πάντα κοινωνικά μηνύματα και προωθώντας τουριστικά τη χώρα μέσα από τις περιοδείες και την ανάπτυξη της έννοιας του αθλητικού τουρισμού.
 
Τεράστια και η κοινωνική προσφορά της διοργάνωσης που έχει φέρει τη νεολαία μας στα στάδια και στις αρχές που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός.
 
Η παραγωγή μεταδίδεται πάντοτε τηλεοπτικά, φιλοξενήθηκε από το ΣΚΑΪ για πολλά χρόνια, απο τον Alpha, ComoteTV, Nova, Action 24 και στο εξωτερικό από το Show tv και Fox International και με τεράστια απήχηση και στο διαδίκτυο με εκατομμύρια προβολές σε live streaming μεταδόσεις και αναρτήσεις, ενώ αφιερώματα έχουν γίνει σε πλήθος εκπομπών πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας, ραδιόφωνα, εφημερίδες, site.
 
Σάββατο 6 Ιουλίου στο Christmas Theater στις 17:00 θα διεξαχθούν διασυλλογικοί αγώνες με τη συμμετοχή δεκάδων σχολών από Αθήνα και άλλες πόλεις και στις 20:00 θα ξεκινήσει το επαγγελματικό show με αγώνες στο στυλ του Kick Boxing, Πυγμαχίας, Muaythai που θα είναι όλοι αφιερωμένοι στη μνήμη του Δημήτρη Παπαδογεωργάκη του ανθρώπου που δημιούργησε το Fitness στην Ελλάδα με πλήθος δράσεων και τη δημιουργία των σπουδαιότερων αλυσίδων γυμναστηρίων.
 
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν και γνωστοί καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν ένα φαντασμαγορικό show με ειδικά εφέ, μουσική ,πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.