Παράταση συνδρομών για την περίοδο του Lockdown | Yava Fitness Centers

Παράταση συνδρομών για την περίοδο του Lockdown

Πρωταρχικό μέλημα των YAVA Fitness Centers είναι η διατήρηση της εμπιστοσύνης και ικανοποίησης των μελών μας. 
Για το λόγο αυτό και παρά τις πρωτοφανείς συνέπειες της πανδημίας, παρατείνουμε χωρίς καμία προϋπόθεση όλες τις ενεργές, κατά τη διάρκεια του 2ου lockdown, συνδρομές για το αντίστοιχο διάστημα
 
Για την ενεργοποίηση της παράτασης συνδρομής, τα μέλη μας θα πρέπει να ακολουθήσουν μία απλή διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ώστε να καταχωρηθεί αυτόματα και ορθά το χρονικό διάστημα παράτασης που δικαιούται το κάθε μέλος. 
 
Extra bonus
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εκτός από τους μήνες που θα προστεθούν στη λήξη της συνδρομής, τα μέλη μας θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Yava Online Premium Pack για ένα (1) μήνα! Έτσι, τα μέλη μας θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 60 ομαδικά προγράμματα με τις πιο εντυπωσιακές παραγωγές, για να γυμνάζονται και από το σπίτι!
 
Σημειώσεις
– Η διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων και παράτασης της συνδρομής, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στα κατά τόπους γυμναστήρια, αλλά μόνο ηλεκτρονικά όπως αναφέρεται παρακάτω. 
– Η αίτηση παράτασης της συνδρομής μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021!
 
Τα βήματα:

– Στη σελίδα yava.services θα βρείτε το σύνδεσμο στον οποίο θα συνδεθείτε με τα στοιχεία σας (email/κωδικό που χρησιμοποιείτε για να κλείσετε τα ραντεβού σας). Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να τον επαναφέρετε σε αυτό το στάδιο.
 – Μόλις συνδεθείτεθα πρέπει για λόγους ασφαλείας να επιβεβαιώσετε το email σας. Σε αυτό το σημείο θα λάβετε έναν κωδικό στο email που δηλώσατε, τον οποίο θα συμπληρώσετε στο σχετικό πεδίο για να προχωρήσετε. Αν το email που έχετε δηλώσει αρχικά είναι λάθος, μπορείτε να το αλλάξετε σε αυτό το βήμα. 
 Στο επόμενο βήμα, θα δείτε τη φόρμα επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων. Συμπληρώστε (αν ζητείται) τον αριθμό barcode που βρίσκεται στην κάρτα μέλους σας ώστε να γίνει η αντιστοίχιση με την καρτέλα σας και κατόπιν επιβεβαιώστε, ή διορθώστε αν είναι απαραίτητο, τα στοιχεία σας. Αν δεν γνωρίζετε τον αριθμό barcode της κάρτας σας μπορείτε να καλέσετε στο δικό σας Yava και να τον πληροφορηθείτε.
 
Συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία και πατώντας »Αποθήκευση» ολοκληρώνεται η αίτηση παράτασης της συνδρομής σας, για το διάστημα που αυτή ήταν ενεργή κατά τη διάρκεια του lockdown.

Αυτό ήταν! 

Το χρονικό διάστημα της παράτασης θα προστεθεί αυτόματα στον λογαριασμό σας, ενώ θα αποκτήσετε και πλήρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Yava Online Premium Pack για ένα μήνα!

Συνδεθείτε, κλείστε τα ραντεβού σας και … καλές προπονήσεις!

Σας περιμένουμε!