Στη Βέροια το 52ο γυμναστήριο του ομίλου | Yava Fitness Centers

Στη Βέροια το 52ο γυμναστήριο του ομίλου

O όμιλος Yava Fitness Centers συνεχίζει να επενδύει σε νέους χώρους εκγύμνασης, υγείας και ευεξίας, αποκτώντας το 52ο γυμναστήριο της αλυσίδας στην πόλη της Βέροιας. Πρόκειται για το πρώην γυμναστήριο Time4Gym στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, το οποίο ανήκει πλέον στην μεγαλύτερη οικογένεια fitness στην Ελλάδα.

Το νέο γυμναστήριο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στεγάζεται σε έναν χώρο 700τ.μ. και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στα μηχανήματα εκγύμνασης ενώ παρέχονται και πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Το νέο Yava δημιουργήθηκε ώστε να  καλύπτει τις ανάγκες απλών αθλούμενων μέχρι και επαγγελματιών αθλητών της ευρύτερης περιοχής.  Όλα αυτά σε συνδυασμό με την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού του ομίλου το οποίο βρίσκεται εντός προκειμένου να εξυπηρετήσει αλλά και να αναλάβει την προσωπική αξιολόγηση των εκγυμναζομένων.

Διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά, μηχανήματα ενδυνάμωσης, ελεύθερα βάρη, μαθήματα Pilates, Yoga , Zumba,Tae – Bo, Abs&Hips, Dance Aerobic, Body Pump, Body Sculpt, Stretching, Personal Training και άλλα ομαδικά προγράμματα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχει κανείς στη διάθεσή του στο νέο γυμναστήριο της Bέροιας. 

Ένα νέο μοντέρνο περιβάλλον εκγύμνασης σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, στημένο στα πρότυπα της πιο αξιόπιστης και μεγαλύτερης αλυσίδας γυμναστηρίων στην Ελλάδα.

«Έχοντας ως αφετηρία τις ισχυρές βάσεις των καλών οικονομικών αποτελεσμάτων συνεχίζουμε  με ένα δυναμικό επενδυτικό πλάνο, αναπτύσσοντας τη δραστηριότητά μας και δημιουργώντας νέους πρωτοποριακούς χώρους fitness σε όλη την Ελλάδα.Παράλληλα αξιοποιούμε διαρκώς επιχειρηματικές ευκαιρίες που μας οδηγούν στο να γινόμαστε ανταγωνιστικοί με επιτυχία και σε διεθνές επίπεδο», αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.

Σχετικά με περισσότερες πληροφορίες για το νέο γυμναστήριο στη Βέροια μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του ομίλου( yava.gr) ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2331022257

Yava, it’s not Fitness it’s Life!

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας