Tα Υava Fitness Centers, Silver μέλος της Global Sustain | Yava Fitness Centers

Tα Υava Fitness Centers, Silver μέλος της Global Sustain

O μεγαλύτερος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στους τομείς του fitness , της υγείας αλλά και της ευεξίας,  ξεκινά ακόμα μια συνεργασία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Tα Υava Fitness Centers, έχοντας αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο και επιτυχημένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, ενσωματώνοντας τις αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας στην αναπτυξιακή στρατηγική, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους  με την Global Sustain, αποτελώντας Silver μέλος του δικτύου της.

Η συγκεκριμένη συνεργασία προέκυψε έπειτα από απόφαση της διοίκησης του ομίλου  για διεύρυνση των κοινωνικών δράσεων αλλά και της προσφοράς, η οποία παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας τωv Υava.

Η εταιρεία Global Sustain ιδρύθηκε το 2006, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία, την εταιρική υπευθυνότητα, την πράσινη οικονομία, τις υπεύθυνες επενδύσεις, την επιχειρηματική ηθική και αριστεία, τη διαφάνεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη λογοδοσία. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρείες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Αποστολή της εταιρείας μεταξύ άλλων είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιρειών και οργανισμών στην αειφορία μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον – οικονομική ωφέλεια.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας