Τα Υava στήριξαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνοντας σημαντικές ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης | Yava Fitness Centers

Τα Υava στήριξαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνοντας σημαντικές ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης

Σημαντικές ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων συγκέντρωσε και προσέφερε στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο όμιλος Υava Fitness Centers στα πλαίσια της εταιρικής υπευθυνότητας.

Μετά τη λήξη της φιλανθρωπικής αυτής ενέργειας τα είδη παραδόθηκαν από εργαζόμενους και στελέχη του ομίλου, στους υπεύθυνους του Οργανισμού.

Πρόκειται ουσιαστικά για την ολοκλήρωση της  φιλανθρωπικής δράσης  «Christmas Fitness Week Event» που διοργάνωσαν με επιτυχία τα Yava σε όλη την Ελλάδα από τις 17 έως τις 23 Δεκεμβρίου  με σκοπό τη στήριξη των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και των παιδιών και των οικογενειών που υποστηρίζονται μέσω των Κέντρων Στήριξης που λειτουργούν σε όλη τη χώρα.

Από την πρώτη στιγμή, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά μεγάλη, με τους πολίτες να συρρέουν στα γυμναστήρια του ομίλου σε όλη την Ελλάδα και να προσφέρουν για καλό σκοπό.

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούνταν σε καθημερινή βάση. Ενδεικτικά, συγκεντρώθηκε πλήθος τροφίμων και ειδών ρουχισμού, είδη γενικής χρήσης και παιχνίδια, τα οποία διατέθηκαν για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των δομών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τονίζεται ότι το έργο των ανθρωπιστικών φορέων είναι σημαντικό, διότι υλοποιούν δράσεις με στόχο να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον σε όλα τα ευάλωτα παιδιά αλλά και τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα αναδεικνύει την κοινωνική προσφορά του ομίλου και σε επίπεδο ενίσχυσης φορέων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες