Tα Yava συμμετέχουν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης | Yava Fitness Centers

Tα Yava συμμετέχουν στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δυναμική παρουσία στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει φέτος ο όμιλος Yava Fitness Centers.

Σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, πλήθος επισκεπτών της ΔΕΘ από την πρώτη στιγμή είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το έμπειρο προσωπικό του ομίλου για τις νέες τάσεις στον χώρο του fitness και όχι μόνο.

Σηματοδοτώντας τα 8 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα, τα Υava συμμετέχουν στην 84η ΔΕΘ παρουσιάζοντας γνώση και νέα δεδομένα για την καινοτομία και τις εξελίξεις και στον χώρο της υγείας αλλά και της ευεξίας.

Από την ενημέρωση του κόσμου αλλά και των συμμετεχόντων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι νέες δραστηριότητες της μεγαλύτερης και πιο αξιόπιστης αλυσίδας γυμναστηρίων στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα οι δύο νέα mega πολυχώροι που δημιουργούνται στη Σαγκάη. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη ευκαιρία να διερευνήσουν τις δυνατότητες και τα πεδία συνεργασίας.

Στο καλαίσθητο περίπτερο του ομίλου, τα Υava υποδέχονται το κοινό και ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στο πιο σημαντικό εμπορικό ραντεβού της Θεσσαλονίκης.

«Η 84η ΔΕΘ η οποία συνδέεται με την επιχειρηματικότητα, το ελληνικό επιχειρείν και την εξωστρέφεια, αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού, με διεθνή ακτινοβολία, από την οποία τα Υava Fitness Centers δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Από τη συμπρωτεύουσα στέλνουμε το μήνυμα ότι θα συνεχίζουμε να κάνουμε το fitness τρόπο ζωής στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό», αναφέρει η διοίκηση του ομίλου.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας