Τα Yava συνεχίζουν να προσφέρουν στηρίζοντας το «Χαμόγελο του Παιδιού» και άλλους φορείς πανελλαδικά | Yava Fitness Centers

Τα Yava συνεχίζουν να προσφέρουν στηρίζοντας το «Χαμόγελο του Παιδιού» και άλλους φορείς πανελλαδικά

Για ακόμη μια χρονιά ο όμιλος Yava Fitness Centers ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φιλανθρωπική δράση  «Christmas Fitness Week Event» ,κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για το « Χαμόγελο του Παιδιού» και άλλους φορείς πανελλαδικά.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, διεξήχθη την περίοδο των εορτών, στα πλαίσια της εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου και σκοπό είχε να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Η ανταπόκριση του κόσμου και φέτος  ήταν πραγματικά μεγάλη, με τους πολίτες να συρρέουν στα γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα και να προσφέρουν για καλό σκοπό.

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούνταν σε καθημερινή βάση από τις 16 Δεκεμβρίου όπου και ουσιαστικά ξεκίνησε η διαδικασία συλλογής. Ενδεικτικά, συγκεντρώθηκε πλήθος τροφίμων και ειδών ρουχισμού, είδη γενικής χρήσης και παιχνίδια, τα οποία διατίθενται για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των φορέων. Εκτός από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Yava φέτος ενισχύουν το «Ορφανοτροφείο Βόλου», την «Κιβωτό του Κόσμου», το «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» και την «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τα στελέχη της διοίκησης σε συνεργασία με το προσωπικό , εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα αναδεικνύει την υποστήριξη του ομίλου σε επίπεδο ενίσχυσης φορέων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Επίσκεψη του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Υava

Παράλληλα, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, επισκέφτηκε τον πολυχώρο άθλησης στο Νέο Ψυχικό προκειμένου να γνωρίσει από κοντά στελέχη της διοίκησης και προσωπικό και να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που κάνουν.


Από την επίσκεψη του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου στο Yava Ψυχικού

Κατά την παραμονή του στο Υava Ψυχικού, συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τον γενικό διευθυντή στρατηγικής και τιμολογιακής πολιτικής  του ομίλου, Δημήτρη Μπουρογιάννη όπου και συζήτησαν για τη φιλανθρωπική ενέργεια αλλά και για μελλοντικές παρόμοιες δράσεις.

Ο Δημήτρης Μπουρογιάννης  απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Οργανισμού ανέφερε: «Όσο μεγαλώνει μια εταιρεία, τόσο αυξάνεται αντίστοιχα και το χρέος της απέναντι στην κοινωνία. Ο όμιλος λοιπόν έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενσωματώνοντας τις αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας στην αναπτυξιακή του στρατηγική. Ο στόχος μας παραμένει προσηλωμένος στο να διευρύνουμε τις δράσεις μας και η προσφορά μας θα παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Με χαρά και υπευθυνότητα δίνουμε έμφαση στην καταπολέμηση των κοινωνικών αποκλεισμών, στην ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ενώ επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας και στους τομείς της υγείας- ευεξίας, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού».


Ο Κώστας Γιαννόπουλος με τον διευθυντή στρατηγικής του ομίλου, Δημήτρη Μπουρογιάννη

Επίσης πρόσθεσε: «Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες πρωτοβουλίες. Κάνουμε πράξη το να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, αλλά και σε οργανισμούς που χρειάζονται τη στήριξή μας. Ακόμα, μεταξύ των προτεραιοτήτων μας είναι η δημιουργία ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος, οι κοινωνικές παρεμβάσεις και μια υπεύθυνη περιβαλλοντική πολιτική».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», ευχαρίστησε τον όμιλο για τη στήριξή του. Απευθυνόμενος στον κ. Μπουρογιάννη ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνετε  για τα παιδιά και τις οικογένειες που υποστηρίζονται μέσω των Κέντρων Στήριξης του Οργανισμού που λειτουργούν σε όλη τη χώρα».

Επισημαίνεται πως ήδη, όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο  σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια, έχουν δωρεάν πρόσβαση στο γυμναστήριο του ομίλου στην περιοχή προκειμένου να αθλούνται υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού των Yava.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας