Τa Yava βράβευσαν τον νικητή των «Education Awards» στην κατηγορία «Sports» | Yava Fitness Centers

Τa Yava βράβευσαν τον νικητή των «Education Awards» στην κατηγορία «Sports»

Μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία του ιδρυτή και επίτιμου προέδρου του «Mediterranean College», καθηγητή, Σοφοκλή Ξυνή, της γενικής διευθύντριας του «Mediterranean College», Κατερίνας Ξυνή, των επικεφαλής των 8 ακαδημαϊκών σχολών του Κολλεγίου και συνεργατών, καθώς και διοικητικών στελεχών του ΙΙΕΚ «ΑΛΦΑ», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στην Αίθουσα OlympiaB του Ξενοδοχείου Caravel, η τελετή απονομής των «Education Awards 2019».

Για μια ακόμη χρονιά εκπρόσωποι μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών έδωσαν το παρών για να βραβεύσουν τους 10 μεγάλους νικητές της διοργάνωσης, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του «Mediterranean College», για την απασχολησιμότητα των νέων της χώρας μας.

Οι 10 «κορυφαίοι της εκπαίδευσης» οι οποίοι και βραβεύτηκαν, παρέλαβαν μια υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του «Mediterranean College».

Από την πλευρά του ομίλου Υava Fitness Centers, στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο γενικός διευθυντής στρατηγικής και τιμολογιακής πολιτικής, Δημήτρης Μπουρογιάννης, ο οποίος βράβευσε τον Νικόλαο – Ραφαήλ Κέκο, απόφοιτο Πολιτικών Σπουδών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Η βράβευση αυτή έγινε στην κατηγορία «Sports», όπου ο Νικόλαος Κέκος αναδείχθηκε νικητής.

Ο Δημήτρης Μπουρογιάννης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση αναφέρθηκε πρωτίστως στην επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρει ο μεγαλύτερος όμιλος γυμναστηρίων της χώρας, τονίζοντας ότι «τα Yava αριθμούν σήμερα 1.200 άτομα προσωπικό το οποίο απασχολείται σε συνολικά 50 χώρους εκγύμνασης, εντός και εκτός Αθηνών».

«Συμβάλουμε σε σημαντικό βαθμό στην επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών που ασχολούνται με το fitness», επεσήμανε.

Παράλληλα εξήγησε στο κοινό πως τα Yava έχουν ξεφύγει πια από την έννοια της απλής κλασικής παραδοσιακής γυμναστικής. Όπως είπε, «τα Yava δεν είναι μόνο γυμναστική για το σώμα. Είναι ευεξία, είναι ψυχική και σωματική υγεία, είναι εκτόνωση είναι κοινωνικότητα… είναι ένας διαφορετικός τρόπος ζωής».

Eπίσης δεν παρέλειψε να προσκαλέσει όλους τους παρευρισκόμενους να παραβρεθούν σε έναν από τους χώρους του ομίλου προκειμένου να δουν από κοντά το έργο που προσφέρεται όσον αφορά στην επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και στον νέο αυτό τρόπο ζωής που πρεσβεύουν τα Yava.

Στο κλείσιμο της ομιλίας του ανέφερε: «Θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους να έθετε από κοντά να γνωρίσετε των τρόπο ζωής των Yava. Mε 36 γυμναστήρια στην Aττική και αλλά 14 στην επαρχία σίγουρα κάποιο είναι δίπλα σας».

Το 1o Ιδιωτικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο της Ελλάδας, επιβράβευσε ωστόσο και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο θεσμό. Εκτός από τους 10 μεγάλους νικητές, οι υπόλοιποι 86 υποψήφιοι παρέλαβαν από ένα Voucher, με σημαντική επιδότηση διδάκτρων, σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του «Mediterranean College», που θα επιλέξουν.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας