Εκτός του ομίλου Yava το γυμναστήριο στην Κηφισιά και στο Περιστέρι (Λόφος Αξιωματικών) | Yava Fitness Centers

Εκτός του ομίλου Yava το γυμναστήριο στην Κηφισιά και στο Περιστέρι (Λόφος Αξιωματικών)

Τα Yava Fitness Centers κάνουν γνωστό πως διεκόπη η συνεργασία με δύο χώρους άθλησης οι οποίοι λειτουργούσαν υπό το καθεστώς franchise (δικαιόχρηση). Πρόκειται για το γυμναστήριο στην Κηφισιά (Ηρώων Πολυτεχνείου και Αδάμων, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου) και το γυμναστήριο στο Περιστέρι (Πολυχνίτου και Πόρου 50, Λόφος Αξιωματικών).

Η διεύθυνση των συγκεκριμένων δύο επιχειρήσεων δυστυχώς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της που πηγάζουν από το καθεστώς franchise παρόλη τη στήριξη που της παρείχε ο όμιλος. Παράλληλα δεν κατέστη εφικτό οι εν λόγω χώροι εκγύμνασης να τροποποιηθούν και να προσαρμοστούν έτσι ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές που επιβάλει η «νέα εποχή Yava».  Έπειτα από συναπόφαση και τον δύο πλευρών η συνεργασία λύθηκε, ενώ ο όμιλος ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, προκειμένου να δημιουργηθούν νέοι χώροι άθλησης.

Σημειώνεται πως τα δύο πρώην γυμναστήρια Yava που προς το παρόν παραμένουν ακόμη κλειστά μετά το lockdown, σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε η διεύθυνσή τους, πρόκειται να επαναλειτουργήσουν άμεσα με νέα επωνυμία, οπότε τα μέλη τους θα αναμένουν σχετικές οδηγίες από τους υπευθύνους των επιχειρήσεων.

Όσον αφορά στους αθλούμενους οι οποίοι διαθέτουν ήδη συνδρομή δικτύου στα Yava Fitness Centers και επιθυμούν να συνεχίσουν να γυμνάζονται, μπορούν να εξυπηρετούνται από όλα τα υπόλοιπα γυμναστήρια του ομίλου έως και τη λήξη της συνδρομής τους. (εξαιρείται το Exclusive Αμαρουσίου το οποίο παρέχει μόνο υπηρεσίες personal training)

Τα Yava Fitness Centers συνεχίζουν να αποτελούν σήμερα το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο πολυχώρων άθλησης στη χώρα με χιλιάδες αθλούμενους να εμπιστεύονται τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και το έμπειρο προσωπικό. Ωστόσο, ορισμένοι χώροι εκγύμνασης λειτουργούν υπό το καθεστώς franchise και γι’ αυτόν τον λόγο ελέγχονται τακτικά προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα που αντιπροσωπεύουν τα Yava στη νέα εποχή.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

press.office@yava.gr