Αυξάνεται ο αριθμός των επισκέψεων στους χώρους εκγύμνασης | Yava Fitness Centers

Αυξάνεται ο αριθμός των επισκέψεων στους χώρους εκγύμνασης

Τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό του ομίλου Yava Fitness Centers, συνεχίζουν από την πρώτη στιγμή άρσης του lockdown, να εργάζονται για τη δημιουργία των προϋποθέσεων για μια ασφαλή και αποδοτική εκγύμναση , εφαρμόζοντας νέους  κανόνες, προσαρμοσμένους στις επιταγές των μέτρων ασφαλείας κατά του νέου κορωνοϊού.

Ήδη τα πρώτα δείγματα έπειτα από την επαναλειτουργία των χώρων άθλησης είναι θετικά, με χιλιάδες μέλη του δικτύου να προσαρμόζονται στις συστάσεις και στις οδηγίες που έχουν ανακοινώσει οι αρμόδιοι φορείς.

Η πιο χαρακτηριστική αλλαγή  που καλούνται να συνηθίσουν τα μέλη του δικτύου, είναι ότι για να γυμναστεί πλέον κάποιος θα πρέπει να έχει κλείσει προηγουμένως ραντεβού μέσω της ειδικής πλατφόρμας YAVA 360 προκειμένου να ελέγχεται ο αριθμός των αθλούμενων και να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού. Παράλληλα υπάρχει περιορισμός των επισκέψεων την εβδομάδα, οι οποίες διαμορφώνονταν μέχρι σήμερα σε τρείς ανά μέλος ενώ ο χρόνος εκγύμνασης διαμορφώνεται στη μία ώρα.

Τα Yava Fitness Centers, κάνουν γνωστό πως έπειτα από νέες συστάσεις και οδηγίες των αρμόδιων φορέων, ο αριθμός των επισκέψεων στους χώρους εκγύμνασης, αυξάνεται σε 5 ανά αθλούμενο, ανά εβδομάδα. Όσον αφορά στον χρόνο εκγύμνασης παραμένει μέχρι νεοτέρας στη μία ώρα ανά επίσκεψη, ενώ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί παραπάνω από μια επίσκεψη την ημέρα.

Έτσι λοιπόν τα μέλη του δικτύου που διαθέτουν ενεργή συνδρομή θα μπορούν από 16/6 να επισκέπτονται  το γυμναστήριο Yava τις επιλογής τους, 5 ημέρες την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο όμιλος θα κάνει γνωστή προς τους αθλούμενους άμεσα, οποιαδήποτε αλλαγή επηρεάζει ή διαμορφώνει τον τρόπο εκγύμνασης και προέρχεται από οδηγίες και συστάσεις των αρμόδιων φορέων.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας