Η πιο ευχάριστη χορευτική αερόβια άσκηση ήρθε στα Yava | Yava Fitness Centers

Η πιο ευχάριστη χορευτική αερόβια άσκηση ήρθε στα Yava

Το πιο διασκεδαστικό μείγμα χορού και γυμναστικής που προέρχεται από τη Βενεζουέλα φέρνουν κοντά σας τα Yava Fitness Centers.  Πρόκειται για το «TUMBAO fitness dance», μια νέα μορφή άσκησης η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλής αφού έχει πολλά οφέλη, μεταξύ των οποίων και η καύση πολλών θερμίδων.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν συνδυασμό αεροβικών κινήσεων με τεχνικές χορού οι οποίες βοηθούν επιπλέον το σώμα να εκφραστεί. Παράλληλα επιτυγχάνεται και η γρήγορη εκμάθηση των λατινικών ρυθμών (salsa, bachata, merenque, reggaeton) και άλλων χορογραφιών.

Ο όμιλος, πρωτοπόρος στους τομείς του fitness της υγείας και της ευεξίας υποδέχεται στο δίκτυό του τον δημιουργό του «TUMBAO», Pedro Santana, o οποίος για όλον τον Οκτώβρη, κάθε Σάββατο στις 18.00 θα βρίσκεται στο γυμναστήριο του Νέου Ψυχικού προκειμένου να μυήσει τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο της συγκεκριμένης άσκησης εντελώς δωρεάν.

Σχετικά με τα βασικά πλεονεκτήματα για τους συμμετέχοντες αξίζει να αναφερθεί πως με το «TUMBAO» επιτυγχάνεται: Εκγύμναση με έναν ευχάριστο και εκτονωτικό τρόπο όλων των μυϊκών ομάδων του σώματος, έλεγχος του σώματος, κατανόηση των κινήσεων του σώματος,  εκμάθηση λάτιν χορών, επιτάχυνση του μεταβολισμού, απώλεια θερμίδων, βελτίωση ψυχολογίας, χαλάρωση από το στρες.

Eπιπλέον αναφέρεται πως οι άμεσες αλλαγές οι οποίες παρατηρούνται στο σώμα αυτών που συμμετέχουν, σε μικρό χρονικό διάστημα είναι η σύσφιξη των κοιλιακών, η ενδυνάμωση του κορμού και η απόκτηση ευλυγισίας. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον εκπαιδευτή δεν απαιτείται κάποιος να έχει την τέλεια φυσική κατάσταση προκειμένου να συμμετάσχει.

Ανακαλύψτε την πιο ευχάριστη χορευτική αερόβια άσκηση από τον καλύτερο του είδους και μόνο στα Yava Fitness Centers.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας