Πρωταθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα squash οι προπονητές του Yava Βάρης | Yava Fitness Centers

Πρωταθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα squash οι προπονητές του Yava Βάρης

Τις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τοιχοσφαίρισης, στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, το οποίο διεξήχθη από τις 12 έως τις 14 Απριλίου, κέρδισαν οι προπονητές squash του Yava Bάρης, Κώστας Καργιώτης και Ελίζα Καργιώτη.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τοιχοσφαίρισης, όπου και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και μια σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ο Κώστας και η Ελίζα, ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές για το 2019, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τις ικανότητες και τις δεξιότητες τους στο συγκεκριμένο άθλημα.

Όσον αφορά στους αγώνες, στους τελικούς αναμετρήθηκαν τα φαβορί και των δύο ταμπλό, ο Κώστας Καργιώτης και ο Χαράλαμπος Λεονταράκης. Τελικά  ο Κώστας απέδειξε την υπεροχή του και επικράτησε με 3/1, έπειτα  από έναν θεαματικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στον όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών από την πρώτη στιγμή.

Ο τελικός της κατηγορίας των γυναικών, διεξήχθη μεταξύ της Ελίζας Καργιώτη και της Νικόλ Ποζίδη, με νικήτρια 3/0 τη μόνιμη πρωταθλήτρια Ελίζα.

Σχετικά με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, οι οποίοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, την τρίτη θέση στην κατηγορία των ανδρών κατέκτησε ο Παναγιώτης Αναστασιάδης, ο οποίος κέρδισε τον Λεωνίδα Μπενοβία, ενώ την τρίτη θέση στις γυναίκες κατέκτησε η Λένια Γκιθκοπούλου η οποία επικράτησε στον μικρό τελικό εναντίον της Άννας Λουίζας Χαλιάσσου με 3/2.

Ο όμιλος Υava Fitness Centersσυγχαίρει την επιτυχία αυτή των έμπειρων προπονητών του. Η διάκριση που απέσπασαν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους, καθώς μαρτυρεί μια επίπονη προσπάθεια επίτευξης ενός υψηλού στόχου με ήθος και ιδανικά.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να αντλούν ενέργεια από τις αρετές του αθλητισμού και να προοδεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Κώστα και Ελίζα… συγχαρητήρια!!

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας