Σεπτέμβριος σημαίνει επιστροφή στο Γυμναστήριο! | Yava Fitness Centers

Σεπτέμβριος σημαίνει επιστροφή στο Γυμναστήριο!

Ο Σεπτέμβριος είναι πλέον εδώ και ένα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που επικρατεί αυτόν τον μήνα: επιστροφή στην πραγματικότητα! Επιστροφή στο γραφείο, στα σχολεία, στη καθημερινή ζωή και…στο γυμναστήριο!

Σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση να πείσεις τον εαυτό σου να πάει στο γυμναστήριο, ειδικά μετά τις διακοπές, αλλά είναι ιερός ο σκοπός όταν θέλεις να χάσεις τα κιλά και τις θερμίδες από τα ποτά και το φαγητό που κατανάλωσες στο αγαπημένο σου νησί.

Στα YAVA θέλουμε να επανέλθεις στη φόρμα σου, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, και γι’ αυτό σου δείχνουμε 4 τρόπους για να το πετύχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα!

 

  1. Οργάνωσε το πλάνο σου και ακολούθησέ το πιστά

Είπαμε δεν είναι εύκολο να μπεις σε πρόγραμμα, ειδικά όταν έχεις συνηθίσει να είσαι άνετος στη παραλία, να ξυπνάς ό,τι ώρα θέλεις και να το ρίχνεις και λίγο έξω τα βράδια.

Είναι λογικό να υπάρξει αυτό το χρονικό διάστημα και να περάσεις καλά στις διακοπές, αλλά τώρα ήρθε η ώρα που θα ακολουθήσεις ξανά τον Σπαρτιάτικο τρόπο ζωής που επιτάσσει η ενασχόληση με το γυμναστήριο, ώστε να δεις αποτελέσματα!

Κάνε το πρόγραμμά σου, οργάνωσε σωστά το χρόνο σου και προσπάθησε να μείνεις πιστός σε αυτό. Και επειδή είναι δύσκολο να το κάνεις μόνος σου, πρόσθεσέ το στο ημερολόγιό σου, πες το στους φίλους σου προκειμένου να σε παρακινούν να πηγαίνεις στο αγαπημένο σου YAVA.

 

  1. Πάρε ένα φίλο μαζί σου

Όταν κάνεις γυμναστική παρέα με κάποιον φίλο σου, τότε ο χρόνος θα περνά πιο γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, πιο διασκεδαστικά! Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις την επαφή σου με τη γυμναστική και θα έχεις και ένα επιπλέον κίνητρο να πηγαίνεις στο δικό σου YAVA.

Επιπλέον, θα κάνεις παρέα με φίλους που ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και αυτό θα σε διευκολύνει στο να πετύχεις το σκοπό σου, αφού δεν θα έχεις διατροφικούς πειρασμούς.

 

  1. Κάνε τη γυμναστική διασκέδαση

Εάν δεν απολαμβάνεις τη γυμναστική, τότε ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας για να επανέλθεις σε φόρμα. Και για αυτό η λύση είναι να κάνεις τη γυμναστική…διασκέδαση!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι να γυμνάσεις το σώμα σου και να διασκεδάσεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις το είδος γυμναστικής που θα σου εξάψει το ενδιαφέρον, ακόμη και αν είναι κάτι εντελώς καινούριο.

 

  1. Μην απογοητεύεσαι

Όταν βρισκόμαστε μακριά από το γυμναστήριο για κάποιο χρονικό διάστημα, είτε πρόκειται για μια εβδομάδα είτε για ένα μήνα και κυρίως μετά από διακοπές, είναι δεδομένο ότι δεν έχουμε την ίδια αντοχή και οι πρώτες προσπάθειες στο γυμναστήριο είναι λογικό να μην φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για αυτό το λόγο πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να μην έχεις τις υψηλότερες προσδοκίες.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα δώσεις λίγο χρόνο στο σώμα και τον οργανισμό σου, ώστε να συνηθίσει ξανά στη νέα καθημερινότητα και σιγά σιγά τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. 

 

Γνωρίζουμε ότι ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα σε δυσκολέψει να μπεις σε πρόγραμμα αλλά ελπίζουμε αυτά τα 4 tips να κάνουν πιο εύκολη την προσαρμογή σου. Εάν ψάχνεις το κατάλληλο για εσένα γυμναστήριο, τότε ρίξε μία ματιά σε ένα από τα 34 γυμναστήρια YAVA και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις κάποιο κοντά σου.

Σε περιμένουμε! 🙂

#Yava – It’s not fitness, it’s life!