Στη διάθεση των αθλούμενων ακόμη 7 γυμναστήρια του ομίλου | Yava Fitness Centers

Στη διάθεση των αθλούμενων ακόμη 7 γυμναστήρια του ομίλου

Από τα Yava Fitness Centers γίνεται γνωστό πως από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου θα επαναλειτουργήσουν ακόμη 7 γυμναστήρια  του ομίλου.

Πρόκειται για τους χώρους άθλησης στο Πικέρμι, στη Σαλαμίνα, στη Θεσσαλονίκη (Ξηροκρήνη και Καλαμαριά), στον Βόλο (Φιλίππου Ιωάννου 74), στα Κάτω Πατήσια και στη Ρόδο.

Οι συγκεκριμένοι χώροι εκγύμνασης  θα λειτουργήσουν ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι που άνοιξαν μετά το lockdown, με το προσωπικό να τηρεί τις οδηγίες και τις συστάσεις που προβλέπονται από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία της δημόσιας υγείας. Όσον αφορά στον τρόπο προσέλευσης στα γυμναστήρια, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Yava 360 οι αθλούμενοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους για προπόνηση.

Σχετικά με το ωράριο των χώρων άθλησης, από Δευτέρα έως και Παρασκευή (17/8 -21/8) θα παραμείνει το ίδιο όπως ισχύει για τον κάθε χώρο εκγύμνασης ξεχωριστά. Επισημαίνεται πως για τα το Σάββατο  22/08 το ωράριο που θα ισχύει είναι 10:00-18:00.

Όλα τα μέλη των Υava Fitness Centers στις συγκεκριμένες περιοχές θα μπορούν από τις 17 Αυγούστου να επικοινωνούν πλέον με το προσωπικό και τους υπευθύνους των συγκεκριμένων γυμναστηρίων για θέματα που αφορούν μεταξύ άλλων στους νέους τρόπους εκγύμνασης, λειτουργίας, εφαρμογής των κανονισμών ασφαλείας, στα ομαδικά προγράμματα ,στις έξτρα υπηρεσίες αλλά και στις νέες δυνατότητες.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις δραστηριότητες των Yava Fitness Centers μπορείτε να απευθύνεστε και στα κεντρικά γραφεία στο τηλέφωνο 2106814937 (09:00 – 17:00) email: info@yava.gr.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα συνεχίζει σταθερά και με υπευθυνότητα να θέτει σε λειτουργία σταδιακά περισσότερους χώρους εκγύμνασης. Ο «νέος κόσμος των Yava» είναι εδώ, ανανεωμένος και διαφορετικός έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των αθλούμενων.

 

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

press.office@yava.gr