Σβαρτσενέγκερ και Σαντόνχα «ψήφισαν» ΥΑVA στη Βαρκελώνη | Yava Fitness Centers

Σβαρτσενέγκερ και Σαντόνχα «ψήφισαν» ΥΑVA στη Βαρκελώνη

Ισχυρή ήταν η παρουσία του ομίλου Yava Fitness Centers  στη μεγάλη διοργάνωση  «Arnold Classic Europe 2018» που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη από τις 28 έως 30 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη του παγκοσμίως γνωστού ηθοποιού και Κυβερνήτη Arnold Schwarzenegger και του Προέδρου της IFBB/EBFF Dr. Rafael Santonja.

Για έκτη συνεχή χρονιά η διοργάνωση αυτή, υπό την αιγίδα της IFBB, ενός παγκόσμιου αθλητικού οργανισμού που αποτελείται από 197 κράτη-μέλη, προσέλκυσε κοινό από κάθε γωνιά της γης, προκειμένου να παρακολουθήσει, εκτός από τη διεθνή έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών fitness, τους αγώνες και τις αθλητικές συναντήσεις που διεξήχθησαν.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στα 40.000 τετραγωνικά  μέτρα  του σύγχρονου και επιβλητικού Εκθεσιακού και Συνεδριακού  Συγκροτήματος FIRA GRAN VIA της Βαρκελώνης.

Πάνω από 1.500 αθλητές και 150.000 επισκέπτες απόλαυσαν αθλητικές συναντήσεις και αγώνες από 45 αθλήματα καθώς και αθλητικές δραστηριότητες, στις οποίες περιλαμβάνονται πολεμικές τέχνες, ξιφασκία, bodybuilding & fitness, xειροπάλη, strongmen, pole dance, crossfit, freestyle skate, powerlifting, cheerleader, street work out, body painting, Arnold fighters, AMPs, capoeira, esgima, halterofilia, underwater hockey, judo, kangoo power, OCR, rubik, jump rope, taekwondo, the fenix games, twirling, pilates, zumba, GAP, McFit, bodyfight και άλλα.

Οι κορυφαίες εμπορικές εταιρείες του αθλητικού χώρου ήταν παρούσες, με νέες ιδέες όσον αφορά στο μάρκετινγκ, σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Στο επίσημο έντυπο της διοργάνωσης η διαφημιστική εκστρατεία του YAVA Fitness Centers Franchising κατείχε ξεχωριστή θέση.

Τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά και το πιο εντυπωσιακό περίπτερο της διοργάνωσης το οποίο  ήταν αυτό του ομίλου. Κατείχε 100 τετραγωνικά μέτρα, σχεδιασμένο με υψηλή αισθητική από τον Γιάννη Σαρλή, Visual & Creative Director Art Director των YAVA Fitness Centers.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, η διοργάνωση προσέφερε γραφεία V.I.P. για εμπορικές συναντήσεις μεταξύ των εταιριών που συμμετείχαν.

Η ομάδα P.R. του ομίλου Πέννυ Ιωαννίδου (International Brand Intermediary), Ειρήνη Μπαθρέλλου (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Μάρκετιγκ) και Διονυσία Ράπτη (Υπεύθυνη Ομαδικών Προγραμμάτων) είχε την ευκαιρία να προετοιμάσει και να συντονίσει τις συναντήσεις με εκπροσώπους άλλων διεθνών εταιρειών, με αποτέλεσμα νέες, εποικοδομητικές και γόνιμες συνεργασίες και σε άλλους τομείς, πλην του franchising, όπως αυτοί των συμπληρωμάτων διατροφής, αθλητικών αξεσουάρ, εξοπλισμού γυμναστηρίων και άλλα.

Η ομάδα YAVA P.R. Πέννυ Ιωαννίδου (International Brand Intermediary Πέννυ), Διονυσία Ράπτη (Υπεύθυνη Ομαδικών Προγραμμάτων) και Ειρήνη Μπαθρέλλου (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Μάρκετιγκ) ετοιμάζει τον χώρο επαγγελματικών συναντήσεων. Το ενδιαφέρον των ξένων εταιριών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο ενθουσιασμός μας για την επιτυχία μεταδόθηκε και στους Ισπανούς διοργανωτές

Η παρουσία του ομίλου στο εξωτερικό

 

Rafael Santonja, President IFBB/EBFF – Penny Ioannidou, YAVA International Brand Intermediary

Ο Όμιλος YAVA, με 50 γυμναστήρια στην Ελλάδα και 3 στην Ευρώπη, είχε ήδη προσεγγίσει μεγάλους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς, προκειμένου να γνωστοποιήσει το όραμα του YAVA Fitness Franchising για επέκταση στην παγκόσμια αγορά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο όμιλος εκπροσωπήθηκε από την κ. Πέννυ Ιωαννίδου (International Brand Intermediary) στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της IFBB/EBFF. Με τη θερμή υποστήριξη του Dr. Rafael Santonja, Προέδρου της IFBB/EBFF, παρουσιάστηκε με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα ένα ειδικό αφιέρωμα για το «ΥAVA Fitness Centers Franchising», το οποίο παρακολούθησαν σύνεδροι από 48 χώρες-μέλη.

Η συνάντηση που κέρδισε τις εντυπώσεις

Μια από τις συναντήσεις που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ήταν αυτή του Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου του ομίλου, Δημήτρη Παπαδογεωργάκη με τον θρυλικό Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Δύο συναθλητές που είχαν πολλά να πουν. Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης, ο πρώην κυβερνήτης ενημερώθηκε  για την ιδέα του YAVA Franchising και των YAVA Fitness Centers σχετικά με τη διοργάνωση ενός μεγάλου και μοναδικού ιστορικού γεγονότος που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το 2019. Ο Σβαρτσενέγκερ μάλιστα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του λέγοντας στον Δημήτρη Παπαδογεωργάκη ότι θα επιθυμούσε  μια ακόμα συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν από κοντά τις λεπτομέρειες.

 

Πρόεδρος IFBB: «Τελικά τα Yava αποτελούν την καλύτερη επιλογή»

Μια συνάντηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε στη Βαρκελώνη και ο πρόεδρος της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness (IFBB), Dr. Rafael Santonja, με τον CEO του ομίλου Yava Fitness Centers, κο Jean Daniel Colombani.

Στη συνέντευξη που έδωσε στον κο Colombani ο Rafael Santonja δηλώνει πως «Τα Υava τελικά αποτελούν την καλύτερη επιλογή». Δείτε εδώ το βίντεο με όλη τη συνέντευξη

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από τη διοργάνωση


O Πρόεδρος της IFBB, Dr. Rafael Santonja (στο κέντρο) τίμησε με την παρουσία το περίπτερο του ομίλου. Από αριστερά Πέννυ Ιωανίδου, Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί. Δεξιά Δημήτρης Παπαδογεωργάκης και Αθηνά Παπαδογεωργάκη (Γενική Διευθύντρια του ομίλου Yava Fitness Centers)


Γιάννης Σαρλής (Visual & Creative Director) και Δημήτρης Παπαδογεωργάκης (Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου) με τον Ισπανό τεχνικό Φερνάντο (ο «Πειρατής») που ανέβασε κι έστησε με ασφάλεια τον τεράστιο κύβο YAVA.


Ο CEO του ομίλου Ζαν-Ντανιέλ Κολομπανί με τον ΄Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ


Ο Δημήτρης Παπαδογεωργάκης με τον Kevin Levrone (Mr Olympia)


Ο Δημήτρης Παπαδογεωργάκης με τον Dorian Yates (Mr Olympia)