Συμμετέχουμε στις «Ημέρες Υγείας και Ομορφιάς» με Yοga, Zumba, Aqua Aerobic και Massage- Φυσικοθεραπεία | Yava Fitness Centers

Συμμετέχουμε στις «Ημέρες Υγείας και Ομορφιάς» με Yοga, Zumba, Aqua Aerobic και Massage- Φυσικοθεραπεία

Σε μια νέα πρωτοποριακή πολυμορφική εκδήλωση για την υγεία, την ομορφιά και τον αθλητισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, στον Λαιμό Βουλιαγμένης, συμμετέχουν τα Yava Fitness Centers.

Οι «Ημέρες Υγείας και Ομορφιάς» θα καλωσορίσουν το καλοκαίρι με μια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την υγεία, την ομορφιά και τον αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα διεξαχθούν αθλητικοί αγώνες κολύμβησης και τρεξίματος, ενώ παράλληλα θα εκτυλιχθούν δραστηριότητες ευεξίας, ομορφιάς και υγείας με πολλούς διαγωνισμούς και δώρα.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να δοκιμάσει και να αγοράσει σε ειδικές τιμές προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, την ευεξία και τον αθλητισμό σε έναν ευχάριστο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο στο περιεχόμενο της εκδήλωσης. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε δρώμενα ευεξίας και αθλητισμού, όπως αγώνες κολύμβησης, τρεξίματος, yoga, SUP, Ski, καταδύσεις και άλλα. Για τους αθλητικούς αγώνες Swim+Run δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ.

H ομάδα των Υava Fitness Centers θα παρουσιάσει στις 11 Μαΐου, Υοga, Zumba & Aqua Aerobic με instructors τη Λία Καλούδη, τον Αλέξη Πουραβέλη και τη Μάρα Μητροπούλου

Επίσης στις 12 Μαΐου, από τις 11:30 έως και τη 13:00 θα παρέχουμε massage-φυσικοθεραπεία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ