Tα Μέσα Ενημέρωσης στήριξαν τη φιλανθρωπική καμπάνια των Yava | Yava Fitness Centers

Tα Μέσα Ενημέρωσης στήριξαν τη φιλανθρωπική καμπάνια των Yava

Σημαντική ήταν η στήριξη πολλών Μέσων Ενημέρωσης στη φιλανθρωπική καμπάνια που πραγματοποίησαν με επιτυχία για δεύτερη χρονιά εφέτος τα Yava Fitness Centers κατά τη διάρκεια των εορτών. Η εβδομάδα προσφοράς  για καλό σκοπό, «Christmas  Fitness Week Event» η οποία σχεδιάστηκε από στελέχη και προσωπικό του ομίλου, προβλήθηκε  σε πανελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης , σε τοπικά αλλά και σε ειδικά – κλαδικά.

Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής δράσης, συγκεντρώθηκαν ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για το « Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και για άλλους φορείς ανά την Ελλάδα, όπως  το «Ορφανοτροφείο Βόλου», την «Κιβωτό του Κόσμου», το «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» και την «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Η συγκεκριμένη ενέργεια, διεξήχθη στα πλαίσια της εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου και σκοπό είχε να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που το είχαν πραγματικά ανάγκη. Από την πρώτη στιγμή, τα Μέσα Ενημέρωσης ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια αυτή των Yava Fitness Centers, κάνοντάς τη γνωστή στο ευρύ κοινό.

Ενδεικτικά παρατίθενται κάποια δημοσιεύματα από Μέσα Ενημέρωσης ανά την Ελλάδα που στήριξαν την προσπάθεια:

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας