Τα Yava σε συνεργασία με τη Genomed παρουσιάζουν αποκλειστικά το «Κeyonus Dna test» | Yava Fitness Centers

Τα Yava σε συνεργασία με τη Genomed παρουσιάζουν αποκλειστικά το «Κeyonus Dna test»

Τα Yava Fitness Centers, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο δίκτυο γυμναστηρίων στην Ελλάδα και ο όμιλος GENOMED, με δραστηριότητες στον τομέα των γονιδιακών εξετάσεων, έπειτα από τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας παρουσιάζουν από κοινού το πρώτο KEYONUS DNA τεστ παχυσαρκίας και διαχείρισης βάρους.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πιο αξιόπιστη προσέγγιση που υπάρχει σήμερα – όσον αφορά στην απώλεια σωματικού βάρους – η οποία εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία σε πολλές χώρες και βασίζεται στον γονιδιακό έλεγχο και σε εξατομικευμένο διαιτολόγιο σε συνδυασμό με τη σωστή άσκηση.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γονιδιακός έλεγχος πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

To συγκεκριμένο τεστ θα διατίθεται αποκλειστικά και μόνο στο δίκτυο γυμναστηρίων του ομίλου από εξειδικευμένο προσωπικό.

Τα Yava Fitness Centers συνεχίζουν δυναμικά να πρωτοπορούν, συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες που σκοπό έχουν την ανάπτυξη και την καινοτομία στους τομείς της υγείας και της ευεξίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας