Συνεχίζουμε να κάνουμε το fitness τρόπο ζωής για όλους | Yava Fitness Centers

Συνεχίζουμε να κάνουμε το fitness τρόπο ζωής για όλους

Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μια φορά  η ανταπόκριση του κοινού στις 9 – 10 Σεπτεμβρίου αλλά και από τις 17 – 18  Σεπτεμβρίου σε όλο το δίκτυο γυμναστηρίων του ομίλου Υava Fitness Centers λόγω της φετινής υπερπροσφοράς.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 9/9 αλλά και της Τρίτης 10/9, πλήθος κόσμου συνέρρεε στα γυμναστήρια προκειμένου να εξασφαλίσει ετήσια συνδρομή στην προνομιακή τιμή των 48 ευρώ για όσα χρόνια θέλει, και να αποκτήσει το… #YAVANTAGE με δώρα, κληρώσεις και εγγραφές για φίλους και γνωστούς. Το ίδιο ακριβώς επαναλήφθηκε στις 17 αλλά και στις 18 Σεπτεμβρίου, δηλαδή κατά τη διάρκεια της παράτασης της υπερπροσφοράς.

Το προσωπικό του ομίλου από την πρώτη στιγμή βρισκόταν δίπλα στο κοινό προκειμένου να βοηθήσει και  να εξυπηρετήσει λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως φέτος δόθηκε για πρώτη φορά η δυνατότητα  να γίνονται online εγγραφές πριν από τις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, ενέργεια που – όπως τονίζει η διοίκηση –  αποδείχθηκε σαφώς επιτυχημένη.

Η καμπάνια του ομίλου η οποία σχεδιάστηκε από έμπειρα στελέχη και ξεκίνησε στα τέλη Αυγούστου, έπεισε τελικά το αγοραστικό κοινό πως τα Υava εξακολουθούν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη της αγοράς αλλά και να κρατούν τα ηνία στον τομέα του προσιτού fitness, της υγείας αλλά και της ευεξίας στη χώρα.

«Eυχαριστούμε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική το έργο μας και το όραμά μας…Να κάνουμε το fitness τρόπο ζωής για όλους», αναφέρει σε μήνυμά της η διοίκηση του ομίλου.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας