Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου ! | Yava Fitness Centers

Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου !

Cardio Run 2018 | Ανοικτός Αγώνας Δρόμου Ανδρών & Γυναικών 3 & 8 Χιλιόμετρα – 1.000 μέτρα για παιδιά

Με την αιγίδα και την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Αττικής, τον Αγώνα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, o Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία, o Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

Δηλώσεις συμμετοχής και στα γυμναστήριά μας!
Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα δέχεται συμμετοχές μέχρι και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.
Το κόστος συμμετοχής στον Αγώνα, ορίζεται στα δέκα (10) ευρώ.
Οι δρομείς μπορούν να καταβάλουν το ποσό σε κάποιο από τα γυμναστήρια μας, που θα λειτουργούν σαν Κέντρα Δήλωσης Συμμετοχής, από όπου θα παραλάβουν σχετική απόδειξη πληρωμής.

Χρόνος & Τόπος διεξαγωγής
Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τον αύλειο χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.
Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 3 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 17.00. Για το δρόμο απόστασης 8 χιλιομέτρων, η εκκίνηση θα δοθεί στις 17.45. Η εκκίνηση για το παιδικό αγώνα αποστάσεως 1.000 μέτρων, θα δοθεί στις 17.30.

Παραλαβή υλικού
Οι δρομείς, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα, θα μπορούν να παραλάβουν το σάκο με το υλικό του αγώνα, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου από 15.30 έως 20.30 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 10.00 έως 16.00, από τη Γραμματεία του Αγώνα, η οποία θα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην 11η Έκθεση “ATHLETIC & FITNESS EXPO 2018”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Συνεργαζόμενοι Φορείς
Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα, έχει προσκαλέσει να στηρίξουν τη διοργάνωση ο ΣΕΓΑΣ, οι Δήμοι Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου και Πειραιά, (από τα γεωγραφικά όρια των οποίων περνά η διαδρομή του αγώνα), 320 γυμναστήρια της Αττικής, το ΕΚΑΒ και 150 εθελοντές.

Ανθρωπιστικός σκοπός του αγώνα
Μετά την οικονομική εκκαθάριση εσόδων και εξόδων του αγώνα, από την Επιτροπή Οικονομικής Διαχείρισης και Συναλλαγών, το θετικό διαθέσιμο αποτέλεσμα που θα προκύψει από τις χορηγίες και τα παράβολα των δρομέων, θα παραδοθεί στην Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Δείτε περισσότερα στο https://cardiorun.gr