TUMBAO SEMINARS @ YAVA! | Yava Fitness Centers

TUMBAO SEMINARS @ YAVA!

Αποκτήστε πιστοποίηση από τον δημιουργό του προγράμματος Pedro Santana, και γίνετε επίσημοι εκπαιδευτές Tumbao!

 

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ TUMBAO INSTRUCTORS!

Οι βασικές προϋποθέσεις είναι η όρεξη για δουλειά, χαρά, ενέργεια μια δόση τρέλας και φυσικά μεγάλη αγάπη για το χορό !
Θα χρειαστούμε ένα βιογραφικό σας σημείωμα καθώς και κάποιες πληροφορίες για τις προσωπικές σας δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, ειδικά όταν πρόκειται για γυμναστική ή χορό (αποστολή στο info@yava.gr)
Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Φεβρουαρίου 2020 στο γυμναστήριο Yava Νέου Ψυχικού. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε ένα Σαββατοκύριακο και διαρκεί 16 ώρες (10:00 – 18:00 κάθε ημέρα). Μετά το σεμινάριο είναι πολύ σημαντικό όλοι οι συμμετέχοντες να ακολουθήσουν τους εκπαιδευτές σε μερικές από τις καθημερινές τους τάξεις (χωρίς επιβάρυνση), ώστε να ζήσουν την εμπειρία του TUMBAO και να ασκήσουν αυτά που έμαθαν στο σεμινάριο.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

Θα μάθετε τα βασικά βήματα και τη ποικιλία των latin ρυθμών, πώς να μετράτε ένα τραγούδι και να κατανοείτε τον ρυθμό του, πώς να δημιουργήσετε μια χορογραφία, πώς να μετατρέψετε ένα απλό μάθημα σε Party, καθώς και πώς να εκπαιδεύσετε τους ανθρώπους να χορεύουν, να κατανοήσουν τα βήματα, να μάθουν τη latin dance κουλτούρα και, τέλος, να αποκτήσετε ευκαιρίες εργασίας!

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν στο τέλος του σεμιναρίου ηλεκτρονικό υλικό με όλα τα τραγούδια και τις χορογραφίες του TUMBAO (συμπεριλαμβανομένου του warm up & cool) που θα είναι το υλικό τους για να ξεκινήσουν μια τάξη TUMBAO.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης του σεμιναρίου TUMBAO από τον δημιουργό του προγράμματος, Pedro Santana, και πλέον θα είναι επίσημοι εκπαιδευτές TUMBAO.
Κάθε συμμετέχων θα έχει το δικό του προφίλ στην επίσημη ιστοσελίδα TUMBAO (tumbao.gr). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προωθήσετε τις τάξεις σας σε αθλούμενους οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!

ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 280€.
Αυτή η τιμή περιλαμβάνει τα CD και DVD των τραγουδιών και χορογραφιών του TUMBAO!

EARLY BIRD SPECIAL OFFER!

Δηλώστε συμμετοχή για το σεμινάριο έως και 5 ημέρες νωρίτερα
(03/02/20) και κερδίστε έκπτωση 40€!

*ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Πληροφορίες και συμμετοχές στην υποδοχή του γυμναστηρίου Yava Ν. Ψυχικού ή εδώ
2106777996 – psychiko@yava.club – info@yava.gr