Vacu Power: Τι είναι και ποια τα οφέλη; | Yava Fitness Centers

Vacu Power: Τι είναι και ποια τα οφέλη;

Η αρχή κάθε έτους είναι και μια καλή αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα στο γυμναστήριο! Πόσες φορές όμως έχουμε ξεκινήσει γεμάτοι σιγουριά και αυτοπεποίθηση και καταλήγουμε να τα παρατάμε απογοητευμένοι μετά από σύντομο χρονικό διάστημα; Η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι χρειάζεται ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να δουν εμφανή αποτελέσματα στο γυμναστήριο. 

Τι θα γινόταν όμως αν υπήρχε μια μέθοδος, η οποία εγγυάται γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα από την τρίτη μόλις συνεδρία; Το Vacu Power είναι μια νέα και επαναστατική μέθοδος προπόνησης, η οποία συμβάλει άμεσα στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας!

Νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα στο γυμναστήριο, γιατί όχι και μια νέα μέθοδος γυμναστικής; Εάν έχετε βαρεθεί την ίδια κατάληξη κάθε χρονιά, αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Όταν προσπαθούμε με την ίδια μέθοδο χωρίς επιτυχία, είναι καιρός να δοκιμάσουμε κάτι νέο!  Τι είναι όμως το Vacu Power και πως λειτουργεί; Τι αποτελέσματα έχει η προπόνηση Vacu Power και πως επιτυγχάνονται; Ας δούμε παρακάτω!

Τι είναι το Vacu Power;

Το Vacu Power είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και ανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και άσκηση σε συνθήκες υποπίεσης. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με την βοήθεια ενός θαλάμου υποπίεσης , μέσα στον οποίο βρίσκεται ένας διάδρομος, αλλά και το σώμα μας από την μέση και κάτω.

Η αερόβια άσκηση στο μηχάνημα Vacu Power πραγματοποιείται με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο για οποιοδήποτε άνθρωπο, το περπάτημα. Υπάρχει δηλαδή ένας επαγγελματικός διάδρομος, με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές που απαιτούνται, πάνω στον οποίο περπατά ο ασκούμενος.

Η υποπίεση με το μοναδικό τρόπο που εφαρμόζεται στο Vacupower μέσω του ειδικού θαλάμου , προσφέρει διπλό συγκριτικό πλεονέκτημα και όφελος στον οργανισμό μας. Από τη μία αυξάνει την αντίσταση στη κίνηση, δηλαδή στο περπάτημα κι από την άλλη διεγείρει τη κυκλοφορία της λέμφου.

Έτσι, έχουμε ως αποτέλεσμα μία αερόβια δραστηριότητα, που λόγω των συνθηκών υποπίεσης  μας αναγκάζει να καταναλώσουμε περισσότερες θερμίδες από αυτές που θα καταναλώναμε εάν κάναμε την ίδια αερόβια άσκηση με τα ίδια χαρακτηριστικά, χωρίς όμως την υποπίεση ή για την ακρίβεια, όπως έχουν δείξει οι μελέτες, χωρίς τη συγκεκριμένη υποπίεση του Vacu Power.

Γιατί το Vacu Power δημιουργεί συνθήκες αρνητικής πίεσης;

Πριν απαντήσουμε στο συγκεκριμένο ερώτημα, θα πρέπει να εξηγήσουμε με όσο το δυνατόν πιο απλό τρόπο τι συμβαίνει με το λεμφικό μας σύστημα:

To λεμφικό μας σύστημα βρίσκεται πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Έχουμε δηλαδή ένα εξαιρετικά σημαντικό σύστημα μέσα μας, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευάλωτο.

Η δυσλειτουργία του συστήματος αυτού οδηγεί σε ανεπαρκή κυκλοφορία αίματος και σε συσσώρευση κατάλοιπων μέσα στο σώμα μας σε διάφορες περιοχές, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται «φωλιές». Πρόκειται  για τη γνωστή σε όλους μας κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Αναφερόμαστε τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Τα αποτελέσματα του Vacu Power  δεν είναι όμως μόνο αισθητικά αλλά και λειτουργικά, αφού αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανεπαρκή κυκλοφορία του αίματος. Επομένως μας προκαλεί και «κακή» φυσική κατάσταση, αργή επούλωση από τραυματισμούς και ανεπαρκή μυϊκή σύσφιξη, τουλάχιστον στις συγκεκριμένες περιοχές.

Η επιφανειακή θέση του λεμφικού συστήματος και οι λείες μυϊκές ίνες που διαθέτει, προϋποθέτουν την ύπαρξη εξωτερικού ερεθίσματος για την επαναδραστηριοποίησή του.

Κάτι τέτοιο είναι δυνατό να επιτευχθεί μόνο με την αρνητική πίεση (υπο-πίεση), καθώς το δέρμα είναι ο ιστός που διαθέτει την απαιτούμενη ελαστικότητα και άρα είναι ικανό να δημιουργήσει ταλάντευση με συνέπεια τον ερεθισμό των λείων μυών, έχοντας ως αποτέλεσμα τη κίνηση της λέμφου.

Τι μπορώ  να πετύχω με το Vacu Power;

 

  • Καταπολέμηση τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλίας:

 

Η απώλεια λίπους από την κοιλιά είναι σημαντική και για λόγους υγείας εκτός από το κομμάτι της αισθητικής.

Με την χρήση της υποπίεσης μέσα στο θάλαμο του Vacu Power, προκαλείται υπεραιμία στην περιοχή της κοιλιάς γεγονός που συμβάλει στην άμεση απομάκρυνση του περιττού λίπους και πάχους από την συγκεκριμένη περιοχή.

Η διαφορά φαίνεται και μεταφράζεται σε πόντους που χάνετε κατά την διάρκεια των συνεδριών.

 

  • Καταπολέμηση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας στην περιοχή των μηρών και των γλουτών

 

Οι συνεδρίες  Vacu Power αυξάνουν το βασικό μεταβολικό ρυθμό, ενεργοποιούν το λεμφικό σύστημα και ενισχύουν την καλή αιματική ροή, με αποτέλεσμα να αφαιρούνται πόντοι, προσφέροντας μία μοναδική γλυπτική στους μηρούς και εξαλείφοντας την κυτταρίτιδα! 

 

Μερικά από τα οφέλη του Vacu Power:

  • Εξαλείφει τη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος
  • Αυξάνει τη καύση θερμίδων
  • Αυξάνει το μεταβολισμό 
  • Βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
  • Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση
  • Βελτιώνει την αναπνευστική λειτουργία
  • Ασκεί θετική επίδραση στην οστεοπόρωση
  • Ασκεί θετική επίδραση στη λειτουργική επανένταξη μετά από τραυματισμό
  • Προσφέρει θετική επίδραση στην εκγύμναση-σύσφιξη των γοφών και των κάτω άκρων

Σε ποιους απευθύνεται το Vacu power;

Το Vacu Power απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν στον οργανισμό τους και στο σώμα τους κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω οφέλη, αρκεί να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να μην πάσχουν από κυκλοφορικές διαταραχές, επιληψία, φλεβίτιδα ή καρδιολογικές ασθένειες. Επίσης καλό θα ήταν να το αποφύγετε σε περίπτωση εγκυμοσύνης.

Το Vacu Power αποτελεί μια εύκολη και ανώδυνη προπόνηση για όλους εσάς που θέλετε να βελτιώσετε το σώμα σας και χρειάζεστε μια έξτρα ώθηση! Χωρίς επίπονες προπονήσεις, θα δείτε εμφανή αποτελέσματα στο σώμα σας από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες! Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Ξεκινήστε τις προπονήσεις του νέου έτους με μια συνεδρία Vacu Power!