YAVA All Sports - VARI SQUASH OPEN 2018 | Yava Fitness Centers

YAVA All Sports – VARI SQUASH OPEN 2018

Αγαπητά μέλη μας,

Η καινούργια σεζόν ξεκινάει με το Ανοικτό Τουρνουά Squash (YAVA All Sports VARI SQUASH OPEN 2018) στις 20 -23 Σεπτεμβρίου 2018 που θα διεξαχθεί στα ανακαινισμένα γήπεδα του γυμναστηρίου YAVA FITNESS CENTER ALL SPORTS VARI.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες με διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, καθώς θα υπάρχει και κατηγορία junior αγοριών και κοριτσιών.

Παρακάτω αναφέρεται η προκήρυξη με τις ανάλογες λεπτομέρειες :

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
4**** αστέρων σύμφωνα με το εγχειρίδιο της Π.Ε.Φ.Τ (εγχειρίδιο έτους 2018)

HMΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 20-23 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
YAVA FITNESS CENTER ALL SPORTS VARI
Τηλέφωνο: +30 210 8990048
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βάρης 90, Βάρη
Εγκατάσταση: Δύο (2) γήπεδα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ:
ΠΕΦΤ
Δημητριάδης Νίκος +30 6977 460 363 (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου) contact email: dimitriadis@sporting.gr

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Πετρόπουλος Διονύσης / τηλ +30 6944 386 660 (email: dionissis_petropoulos@kalandranis.gr)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Κανονισμούς που έχουν θεσπιστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τοιχοσφαίρισης (WSF), με το σκορ των 11 πόντων (PAR system), σε “best of five games”. Οι αγώνες του Plate θα γίνουν σε “best of three games”.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, JUNIOR, PLATE ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ , JUNIOR & αγώνες κατάταξης εφόσον το επιτρέπει ο χρονοπρογραμματισμός των αγώνων.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ:
Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα & δώρα συνολικής αξίας άνω των 1.000 €.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
Στο τουρνουά επιτρέπεται να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες παίκτες του Squash καθώς επίσης και παίκτες από το εξωτερικό. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του www.tournamentsoftware.com έως το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018. Οι καθυστερημένες δηλώσεις συμμετοχής πέραν της ημερομηνίας λήξης δεν θα γίνονται δεκτές. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει αποδεκτή οποιαδήποτε αίτηση συμμετοχής.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ:
Οι διοργανωτές δύναται να τοποθετήσουν στο seeding παίκτες έλληνες ή ξένους οι οποίοι βρίσκονται εκτός της πανελλήνιας κατάταξης με αντιστοίχιση (assimilation). Παράλληλα θα χρησιμοποιηθεί για να διευκολυνθεί η αντιστοίχιση και το σύστημα κατάταξης squash levels www.squashlevels.com

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το κόστος συμμετοχής (entry fee) καθορίζεται στα 30,00 € το οποίο περιλαμβάνεται και τον μπουφέ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στην πισίνα του γυμναστηρίου. Τα μέλη της ΠΕΦΤ δικαιούνται έκπτωση 5€ επί του κόστους συμμετοχής.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ (Rankings):
Η κατάρτιση των draws θα γίνει σύμφωνα με το Ελληνικό Σύστημα Κατάταξης

ΤΑΜΠΛΟ (Draw):
Η κλήρωση για την κατάρτιση του ταμπλό, κάθε κατηγορίας, θα διεξαχθεί στο Tournament Software, την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ. Όλοι οι παίκτες θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για το πρόγραμμα των αγώνων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ:
Όλοι οι παίκτες αγωνίζονται με δική τους ευθύνη, συμπληρώνουν Υπεύθυνη Δήλωση, και πρέπει να είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι (ρακέτες) και ενδεδυμένοι (παπούτσια κατάλληλα για σάλα) για την αποφυγή τραυματισμών. Ούτε οι Οργανωτές ή οι Υπεύθυνοι της ΠΕΦΤ ή οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου YAVA αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του τουρνουά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Πέμπτη: 20 Σεπτεμβρίου Προκριματικοί Αθήνα
Παρασκευή: 21 Σεπτεμβρίου Γύρος 64-32 & 32-16 Ανδρών, Γυναικών, Junior
Σάββατο: 22 Σεπτεμβρίου Γύρος 16-8 & 8-4 Ανδρών, Γυναικών, Junior
Κυριακή: 23 Σεπτεμβρίου Ημιτελικοί – Τελικοί Ανδρών, Γυναικών, Junior, Plate

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Οι παίκτες του προηγούμενου αγώνα θα διαιτητεύουν τον αμέσως επόμενο αγώνα.

Επίσης θα υπάρχει διαιτητής σε όλους τους αγώνες και στα ημιτελικά και τελικά θα υπάρχουν 3 διαιτητές.