Ξεκινούν τα ομαδικά προγράμματα και οι έξτρα υπηρεσίες | Yava Fitness Centers

Ξεκινούν τα ομαδικά προγράμματα και οι έξτρα υπηρεσίες

Tα Υava Fitness Centers συνεχίζουν με αίσθημα ευθύνης, μεθοδικότητα και ασφάλεια να διευρύνουν τις δυνατότητες που έχουν οι χιλιάδες αθλούμενοι του ομίλου ανά την Ελλάδα στους χώρους εκγύμνασης. Οι τροποποιήσεις αυτές, που εντάσσονται στο πλαίσιο της προσαρμογής στη νέα κανονικότητα έχουν ως κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του δικτύου αλλά με γνώμονα τις συστάσεις και τις οδηγίες των φορέων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ήδη η ψηφιακή πλατφόρμα Yava 360 μέσα από την οποία όλοι οι αθλούμενοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους για γυμναστική, στο γυμναστήριο Yava της επιλογής τους, λειτουργεί από την πρώτη στιγμή άρσης του lockdown, και με αυτόν τον τρόπο τα μέλη του δικτύου εξυπηρετούνται καθημερινά. Παράλληλα, αυξήθηκαν οι επισκέψεις που μπορεί να πραγματοποιεί ο κάθε αθλούμενος στο γυμναστήριο της επιλογής του κάθε εβδομάδα σε πέντε, ενώ αυξήθηκε και ο χρόνος εκγύμνασης ανά αθλούμενο στις δύο ώρες.

O όμιλος Yava Fitness Centers, κάνει γνωστό πώς ξεκίνησαν τα ομαδικά προγράμματα αλλά και οι έξτρα υπηρεσίες. Όλοι οι αθλούμενοι πλέον έχουν τη δυνατότητα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Yava 360 να κλείνουν και τα ραντεβού τους για τα ομαδικά προγράμματα. Λόγω όμως του περιορισμένου αριθμού ασκούμενων που επιτρέπεται να συνυπάρχουν στους χώρους εκγύμνασης, αρχικά θα είναι εφικτή μια ώρα προπόνησης ομαδικών προγραμμάτων ανά ημέρα, έως και 5 φορές την εβδομάδα. Να σημειωθεί πως γίνεται προσπάθεια να υπάρξει σύντομα αύξηση του χρόνου προπόνησης στα ομαδικά προγράμματα. 

Όσον αφορά στις έξτρα υπηρεσίες, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω της υπάρχουσας ψηφιακής πλατφόρμας  να κλείνουν ραντεβού προσωρινά μόνο για personal training, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Σημειώνεται πως οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση που αφορά στις δυνατότητες εκγύμνασης ανακοινώνεται άμεσα από τον όμιλο για την έγκαιρη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των αθλούμενων. Τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό του ομίλου συνεχίζουν να εργάζονται κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες της νέας εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες, ερωτήματα  σχετικά με τα ομαδικά προγράμματα και τις έξτρα υπηρεσίες, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τα κεντρικά γραφεία του ομίλου στο τηλέφωνο 2106814937 (9.00 – 17.00) ή μέσω email στο info@yava.gr.

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

press.office@yava.gr